Koulutus ja opetus

Keuruun kaupungin sivistyspalveluihin kuuluu varhaiskasvatus, yleissivistävä perus- ja lukiokoulutus sekä joukkoliikenne. Näiden tulosalueiden ohjauksesta ja kehittämisestä vastaa sivistyslautakunta tavoitteidensa ja kaupungin yhteisten toimintalinjojen mukaisesti.

Sivistyspalveluissa luomme perustan kaikenikäisten kaupunkilaisten opiskelulle, henkiselle kasvulle ja vapaa-ajankäytölle. Tämän toteutamme tuottamalla, edistämällä ja kehittämällä koulutus-, tieto-, kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita yhteistyössä kuntalaisten, järjestöjen, yhteisöjen ja laitosten kanssa. Opetuspalveluiden kehittämisessä suuntalinjat ovat Varhaiskasvatuksen-, Perusasteen-, Toisen asteen- ja Aikuiskoulutuksen kehittämissuunnitelmissa.

Keuruulla on lapsille viihtyisä ja hyvä kasvuympäristö sekä kattava kouluverkosto. Keuruu luo kansalais- ja musiikkiopistoineen erinomaiset puitteet elinikäiselle oppimiselle.

Jyväskylän aikuisopiston toisen asteen ammatillista koulutusta järjestetään Keuruun yhteiskoulun lukiolla, jossa nuorisoasteella sekä aikuiskoulutuksessa voi opiskella mm. lähihoitaja- ja merkonomitutkintoja.

Linkit kehittämissuunnitelmiin:

Varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelma

Perusopetuksen kehittämissuunnitelma vuoteen 2017

Toisen asteen koulutuksen kehittämissuunnitelma vuoteen 2017

Aikuiskoulutuksen kehittämissuunnitelma vuoteen 2017

 

Sivistysjohtaja
Savukoski Marika
040 749 7718
Toimistonhoitaja
Ahonen Eira
040 021 6141
Kuljetussuunnittelija
Väliaho Janne
040 535 6884