Sivistyspalvelut

Perusturvapalvelut

Tapahtumat

Teatteri, tanssit, elokuvat, urheilu ja liikunta, kirpputorit, myyjäiset... tänään, huomenna, seuraavassa kuussa. Tapahtumat Keuruulla kertoo Keskisuomalaisen menoinfo.

Menoinfo.fi

suomi100 keuruuItsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Keuruun kaupunki juhlistaa teemavuotta näyttävästi, katso logossa olevasta linkistä poimintoja tapahtumista.

 

 Testaa tietosi Keuruu-visassa

Kuntavisan kysymykset ovat uudistuneet, testaa tietosi Keuruusta! Kuntavisaan osallistuneilla on mahdollisuus voittaa myös palkintoja.

visitkeuruu logo vari

  Keuruu funclub logofb visit keuruu     

    

Uutisia ja tiedotteita

  • Keski-Suomen LP-hanke (lomituspalvelut)

    Keski-Suomen maatalouslomituspalvelut ovat muuttuneet. Keuruun, Hankasalmen ja Karstulan paikallisyksiköt ovat yhdistyneet 1.1.2017 alkaen Keuruun paikallisyksiköksi. Lomahallinnon päätoimipiste...

  • Aikuiskoulutuksen palvelut

    Aikuiskoulutuksen omat sivut löytyvät osoitteesta www.opinkeuruu.fi  Sivusto esittelee aikuisten koulutusmahdollisuuksia Keuruulla. Sivustolle on koottu tietoa opintoja suunnitteleville, yrityksille ja...

  • Sähköinen rakennuslupahakemus

    Nyt voit jättää rakennuslupahakemuksen myös netissä! Keuruulle on avattu Lupapiste.fi-palvelu, jonka kautta voit jättää rakentamisen hakemukset missä ja milloin vain. Palvelun kautta voi myös jättää...

Lisää Keuruun kaupungin avoimia työpaikoja löydät Kuntarekry.fi -palvelusta ja kaupungin omilta rekrytointisivuilta.

einari vuorela 500x150

Sote- ja maakuntauudistus

Sote ja maakuntauudistus ilmakuva Keuruu

 Sote- ja maakuntauudistuksessa uudistetaan sosiaali- ja terveydenhuollon rakenne, palvelut ja rahoitus sekä aluehallinnon tehtävät. Uudistuksen on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2019. Jatkossa Suomen julkinen hallinto järjestetään kolmella tasolla, jotka ovat valtio, maakunta ja kunta. Itsehallinnolliset maakunnat muodostetaan nykyisen maakuntajaon pohjalta. Jatkossa 18 maakuntaa järjestävät kaikki alueensa sosiaali- ja terveyspalvelut.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus sekä maakuntauudistus toteutetaan Keski-Suomessa yhtenä kokonaisuutena. Tavoitteena on, että sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäminen ja muita alueellisia tehtäviä siirtyy Keski-Suomen maakunnalle 1.1.2019. Keski-Suomessa uuden maakunnan palvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa.

Lue lisää...