Tiedotteet ja uutiset

Asiointipiste - Keuruun kaupungin yhteispalvelupisteen nimi muuttui

Yhteispalvelu on tapa tarjota julkisen hallinnon viranomaisten palveluja keskitetysti yhdestä paikasta. Keuruulla yhteispalvelua on ollut tarjolla jo vuodesta 2012, jolloin kaupunki teki sopimuksen Verohallinnon ja oikeusaputoimiston kanssa yhteispalvelutehtävistä ja mahdollisuus etäpalveluyhteyteen rakennettiin kaupungintalon alakerran yhteispalvelupisteeseen.

AsiointipisteavainYhteispalvelulaki muuttui 1.6.2017, ja vuoden siirtymävaiheen sisällä entiset yhteispalvelupisteet muuttuvat nyt Asiointipisteiksi ja ne saavat uuden raikkaan ja yhtenäisen visuaalisen ilmeen. Jatkossa yhteispalvelupisteitä kutsutaan siis Asiointipisteiksi.

Yhteispalvelulain tavoitteena on turvata kansalaisten asiointipalvelut koko maassa. Asiointipisteet tukevat entistä vahvemmin sähköistä asiointia. Asiointipisteissä asiakas voi asiakaspäätteellä käyttää itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella sähköisiä palveluja. Jos asiassa tarvitaan syvällisempää neuvontaa, Asiointipisteestä voidaan ottaa yhteys eri viranomaisen asiantuntijoihin kuvayhteyden avulla.

Keuruun kaupungintalon Asiointipisteessä tarjotaan kunnan omien palveluiden ja yleisen neuvonnan lisäksi Keski-Suomen oikeusaputoimiston, Verohallinnon ja TE-toimiston palveluja etäyhteyden kautta.

Katso lisätietoa yhteispalvelusta ja etäyhteydestä kohdasta Kuntainfo / Asiointi ja neuvonta / Yhteispalvelun asiointipiste.