Musiikkiopisto

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista:


Ajankohtaista (15.1.2018)

 • Musiikkiopisto järjestää 24.-25.3. Kimarassa Jousisoitintapahtuman. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 1.2. Lisätietoa tapahtuman sivuilta.
 • Tanssinopetus ja musiikkileikkikoulu aloittavat uuden lukukauden tiistaina 9.1.2018.  Uudet oppilaat voivat ilmoittautua opistosihteeri Päivi Tastulan puhelinnumeroon 040 178 408 perjantaista 5.1. alkaen (parhaiten tavoitettavaissa klo 9-15)
 • Tanssinopetus tapahtuu Aurinkolinnan liikuntasalissa, kts. ryhmien aikataulutus Tanssinopetus-sivulta. Musiikkileikkikoulutunnit opiston omassa luokassa 014 yhteiskoulun auditoriosiiven alakerrassa, sisään E-ovesta. Muskariryhmien tiedot Musiikkileikkikoulu-sivulta.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET UUDELLA KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Musiikkiopistoon ilmoittautui uusia oppilaita viime keväänä ennätyksellisen paljon. Määräaikaan mennessä saatiin Keuruulle 24 ja Petäjävedelle 18 hakemusta. Keväällä vapautuneille oppilaspaikoille on tässä vaiheessa valittu yhteensä 12 uutta oppilasta, joista kahdeksan Keuruulle ja neljä Petäjävedelle. Valitut oppilaat liitteessä (pdf).
 • Musiikkiopiston löydät myös Facebookista; klikkaa logoa tuosta yläpuolelta tai https://www.facebook.com/lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto/


 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle
 • puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Musiikkiopiston toimisto
040 178 4085
 
Musiikki- ja kansalaisopiston rehtori
040 5851 519