Musiikkiopisto

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 


Ajankohtaista (päivitetty 14.2.2017)

 

 • HELMIHELINÄT tiistaina 21.2. tuo musiikkiopiston ja kansalaisopiston soitto-oppilaita ja ryhmiä esiintymään eri puolelle kaupunkia. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy!
  klo 13.30-14.00 oppilaskonsertti Lehtiniemen salissa
  klo 15-18 esiintyjiä K-Supermarket Järvituulen aulassa, Kahvila Satumaassa ja kirjastossa.
  klo 18:30-19:30 HELMIPUHALLUS: Sinfoniasta Sipsimieheen kulttuuritalo Kimarassa. Esiintyy Keuruun Soittajapojat ja ammattiopiston Puhuri-orkesteri Jyväskylästä. Nuorekasta menoa rennolla otteella.

 • Tanssinopetus siirtyy yo-kirjoitusten ajaksi kivikoulun saliin (21.2.-29.3.). Sisäänkäynti saliin tapahtuu remontin takia koulun päädystä, uimahallia vastapäätä. 
 • TÄYDENTÄVÄ OPPILASHAKU KEVÄTLUKUKAUDELLE 2017:
  Oppilaspaikat on täytetty Keuruulle ja Petäjävedelle, varasijoista on ilmoitettu hakijoille kirjeitse. Multialta ei tullut hakemuksia eikä uusia paikkoja enää tarjota kevätlukukaudelle. Lisätietoa 0400 355876.
 • KIVIKOULUN OPETUS SIIRTYY 9.1. UUDELLE PUOLELLE. 
  Noudatamme iltakäytössäkin koulun sääntöjä eli koulu on KENGÄTÖN. Uuden puolen pääsisäänkäynti on Kimaraa vastapäätä ja kaikki koululla kävijät, niin oppilata, opettajat kuin oppilaita soittotunneille saattavat, jättävät ulkokengät eteisaulaan. 
  HUOM Koulun pihaan ei ole luvallista ajaa autolla mihinkään vuorokauden aikaan. Pysäköinti on ilta-aikaan joko Kivikoulun tai päiväkoti Aurinkolinnan pysäköintialueilla.
 • LUOKKAMUUTOKSET KIVIKOULULLA:
  Musiikinperusteet siirtyvät kivikoululla uuden puolen musiikkiluokkaan 259.
  Orkesterit harjoittelevat seuraavasti:
  Jousivoimaa ke 17.30 musiikinluokassa 259
  Soittajapoikien B- ja C-orkesteri musiikinluokasasa 259
  Soittajapoikien A-orkesteri ja Alueorkesteri jatkavat kivikoulun salissa, mutta sisäänkäynti on remontin takia uimahallin puoleisesta alaovesta
 • Soitonopettajat tiedottavat oppilaitaan itse uudesta opetusluokasta.
 • Musiikkiopiston löydät myös Facebookista; klikkaa logoa tuosta yläpuolelta tai https://www.facebook.com/lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto/
 • Tanssiin ja muskariin voi ilmoittautua kevätlukukaudeksi 2017 soittamalla toimiston numeroon. Opetuspäivä  tiistai, lisätietoa Tanssinopetuksen ja Musiikkileikkikoulun sivuilta.
  Uusi VAUVAMUSKARI aloittaa 10.1. klo 15.15-15.45
  Tanssissa ja muskarissa on YKSI tutustumiskerta, jonkä jälkeen huoltajan tulee ilmoittaa toimistolle (EI opettajalle), mikäli lapsi ei jatka ryhmässä.  


 • Kivikoulun uusi puoli on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.
 • Autojen pysäköinti (klo 16 jälkeen) kivikoulun parkkialueelle, myös linja-autoaseman tai uimahallin pysäköintialueelle voi pysäköidä.
 • Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei ole autoilla pääsyä eikä pysäköinti ole siellä koskaan sallittua
 • Kimaraan käynti onnistuu kävellen kivikoulun pihan poikki. Myös päiväkoti Aurinkolinnan pysäköintialue on iltaisin käytettävissä.


 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle
 • puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Musiikkiopiston toimisto
040 178 4085
 
Musiikki- ja kansalaisopiston rehtori
040 5851 519