Musiikkiopisto

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.


Ajankohtaista (päivitetty 13.3.2017)

 

 • Seuraava oppilaskonsertti on Kimarassa tiistaina 21.3. klo 18:30
  Soitinesittelykonsertti oppilaaksi hakijoille pidetään Kimarassa tiistaina 25.4. klo 18:30.
 • Uusien oppilaiden ilmoittautuminen tapahtuu musiikkiopiston nettisivujen lomakkeella, joka on avoinna ma 24.4 (klo 8.00).- pe 28.4. (klo 15.30). Uusi aikuisille tarkoitettu avoin osasto tavoitteelliseen musiikinopiskeluun avataan syksyllä ja siihen tulee oma erillinen ilmoittautuminen syyslukukauden alussa.
 • Tanssinopetus siirtyy yo-kirjoitusten ajaksi kivikoulun saliin (21.2.-29.3.). Sisäänkäynti saliin tapahtuu remontin takia koulun päädystä, uimahallia vastapäätä. 
 • KIVIKOULUN OPETUS SIIRTYY 9.1. UUDELLE PUOLELLE. 
  Noudatamme iltakäytössäkin koulun sääntöjä eli koulu on KENGÄTÖN. Uuden puolen pääsisäänkäynti on Kimaraa vastapäätä ja kaikki koululla kävijät, niin oppilata, opettajat kuin oppilaita soittotunneille saattavat, jättävät ulkokengät eteisaulaan. 
  HUOM Koulun pihaan ei ole luvallista ajaa autolla mihinkään vuorokauden aikaan. Pysäköinti on ilta-aikaan joko Kivikoulun tai päiväkoti Aurinkolinnan pysäköintialueilla.
 • Musiikkiopiston löydät myös Facebookista; klikkaa logoa tuosta yläpuolelta tai https://www.facebook.com/lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto/
 • Tanssiin ja muskariin voi ilmoittautua kevätlukukaudeksi 2017 soittamalla toimiston numeroon. Opetuspäivä  tiistai, lisätietoa Tanssinopetuksen ja Musiikkileikkikoulun sivuilta.
  Uusi VAUVAMUSKARI aloittaa 10.1. klo 15.15-15.45
  Tanssissa ja muskarissa on YKSI tutustumiskerta, jonkä jälkeen huoltajan tulee ilmoittaa toimistolle (EI opettajalle), mikäli lapsi ei jatka ryhmässä.  


 • Kivikoulun uusi puoli on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.
 • Autojen pysäköinti (klo 16 jälkeen) kivikoulun parkkialueelle, myös Aurinkolinnan, linja-autoaseman tai uimahallin pysäköintialueelle voi pysäköidä.
 • Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei ole autoilla pääsyä eikä pysäköinti ole siellä koskaan sallittua
 • Kimaraan käynti onnistuu kävellen kivikoulun pihan poikki. Myös päiväkoti Aurinkolinnan pysäköintialue on iltaisin käytettävissä.


 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle
 • puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Musiikkiopiston toimisto
040 178 4085
 
Musiikki- ja kansalaisopiston rehtori
040 5851 519