Musiikkiopisto

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista:


Ajankohtaista (6.6.2018)

 • Musiikkiopiston toimisto on suljettuna kesälomien ajan 21.6.-27.7.
 • Kevään oppilasvalinnat tulokset ovat luettavissa täältä (pdf-tiedosto). Hakijoille lähetetään lisäksi kirje kotiin viikolla 22.
 • Ensi lukuvuoden soittotunnit sovitaan torstaina 9.8. (Keuruun kivikoulun sali klo 16:00 ja Petäjäveden kirkonkylän koulu klo 18:00).
  Lukuvuoden 2018-2019 opetus käynnistyy perjantaina 10.8.
 • Musiikkiopiston löydät myös Facebookista; klikkaa logoa tuosta yläpuolelta tai https://www.facebook.com/lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto/
 • Jousisoitintapahtuma saatiin hienosti finaaliin, kiitos kaikille soittajille, opettajille, säestäjille, arvioitsijoille ja huoltojoukoille! Kimarassa riitti vipinää ja viikonloppua leimasi innostunut meininki ja kannustava ilmapiiri.
  Keski-Suomen musiiikinedistämis säätiö ottaa kevään aikana suoraan yhteyttä niihin soittajiin, jotka pääsevät esiintymään 15.11.2018 klo 18:30 Jyväskylän ammattikorkeakoulun konserttisarjan konserttiin Hannikaissalissa. Lisätietoa www.kesmes.fi

 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.
 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.
 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Musiikkiopiston toimisto
040 178 4085
 
Musiikki- ja kansalaisopiston rehtori
040 5851 519