Musiikkiopisto

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista:


Ajankohtaista (21.11.2018)

 • Syystiedote 2019 (päivitetty versio) luettavissa pdf-muodossa.

 • Orkesterit kokoontuvat seuraavasti:
  ma 16-17.15 Soittajapoikien A-orkesteri (kivikoulun sali)
  ti 18-19 Soittajapoikien B-orkesteri (uuden puolen mus.lk. 259)
  to 17.30-18.15 (uusi aika) Intro, uusi alkeisorkesteri kaikille mahdollisille instrumenteille (uuden puolen mus.lk. 259)
 • Muskarit ja soitinvalmennus alkavat torstaina 23.8.
  Opetuspaikka on kivikoulun uuden puolen musiikinluokka (259) toisessa kerroksessa, käynti uuden puolen pääovesta Kimaraa vastapäätä. Sirpa Berg jatkaa muskariopettajana. Ryhmiin voi ilmoittautua musiikkiopiston toimistoon 040 178 4085.

 • Musiikkiopisto tarjoaa Nyky- ja jazztanssin opetusta yli 7-vuotiaille sekä Lastentanssia 4-6 -vuotiaille Aurinkolinnan salissa tiistaisin, tanssinopettajana jatkaa Kati Törrö. Ryhmiin voi edelleen ilmoittautua musiikkiopiston toimistoon 040 178 4085. Nyky-/jazztanssin perusteet klo 16-17, Nyky-/jazztanssin alkeet klo 17-18 ja Lastentanssi klo 18.00-18.45.
  Tervetuloa tanssimaan!

 • Musiikkiopiston löydät myös Facebookista; klikkaa logoa tuosta yläpuolelta tai https://www.facebook.com/lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto/
 • Kevään oppilasvalinnat tulokset ovat luettavissa täältä (pdf-tiedosto).
  Varasijoilta otetaan oppilaita sisään syyslukukauden alusta sitä mukaan kuin uusia paikkoja vapautuu.
 • Jousisoitintapahtuma
  Keski-Suomen musiiikinedistämis säätiö järjestää katselmuksen satoa -konsertin 15.11.2018 klo 18:30 Jyväskylän ammattikorkeakoulun konserttisarjassa, Hannikaissalissa. Lisätietoa www.kesmes.fi

 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.
 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.
 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
Musiikkiopiston toimisto
040 178 4085
 
Musiikki- ja kansalaisopiston rehtori
040 5851 519