Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

InvestKeuruu.fi –sivustoInvestKeuruu.fi logo on yrittäjän ja työnhakijan täyden palvelun sivusto. Yhdestä paikkaa www.investkeuruu.fi -sivustolta löydät

  • Keuruun vapaat yritystilat
  • yrityspörssin
  • avoimet työpaikat
  • kaupungin tontit
  • kaupungin vapaat vuokra-asunnot

Keuruun kaupunki on koonnut keskeiset elinvoimaan ja työllisyyteen liittyvät informaatiokokonaisuudet yhden linkin taakse. Nyt lanseerattu InvestKeuruu -sivusto tarjoaa täyden palvelupaketin Keuruun alueella olevista vapaista yritystiloista, Keuruun kaupungilla myynnissä olevista yritys- ja asuntotonteista, Keuruun kaupungin vapaana olevista vuokra-asunnoista sekä Keuruulla avoinna olevista työpaikoista. Lisäksi sivustolla on yrityspörssi, josta löytyy jatkajaa etsiviä keuruulaisia yrityksiä.

Kaupungin yritystontit ja asuintontit

Keuruun kaupungilla on tarjota yrityksille runsas valikoima yritystontteja hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Keuruun keskustan alueelta yritystontteja löytyy yhteensä n. 38 ha (Otavasta, Varissaaresta, Karjolasta ja Sysivuoresta) sekä Haapamäeltä yli 20 ha. Erikoisuutena löytyy asemakaavoitettu 13 ha:n ratsutilan rakennuspaikka keskustan länsilaidalta Ranta-Keuruun alueelta. Laadukkaasta pientalojen tonttitarjonnasta löytyy rantatontteja, näköalatontteja ja kylätontteja, keskustasta yli 40 rakennuspaikka ja Haapamäeltä yli 30 rakennuspaikkaa.

Kaupungin vapaat vuokra-asunnot

Investkeuruu.fi-sivusto palvelee myös vuokra-asunnon tarvitsijoita. Sivustolta löytyvät kaupungin vapaat vuokrattavissa olevat asunnot. Kaupungin vuokra-asuntotarjonta käsittää yhteensä noin 450 asuntoa eri puolilla Keuruuta. Asuntoja löytyy Ketvelniemen ja Kurkiniemen lisäksi myös Kivelästä, Pappilanniemestä ja Haapamäeltä. Näiden lisäksi yksittäisiä asuntoja löytyy myös keskustasta. InvestKeuruu.fi-sivustolta löytyy perustiedot ja kuvia haettavista asunnoista sekä lisäksi sivuston kautta on jatkossa mahdollisuus tehdä sähköinen asuntohakemus.

Vapaat liike- ja toimitilat yrityksille

InvestKeuruu.fi -sivusto toimii hyvänä alustana ilmoittaa kaupungin vapaista liike- / toimitiloista. Kaupungilla on tällä hetkellä useita eri tyyppisiä rakennuksia ja tiloja vapaana. Valkealahden ja Kalettoman koulurakennukset tarjoavat monia mahdollisuuksia eri yritystoimintaan. Haapamäen vanha alakoulu on Haapamäen ydinkeskustassa oleva vankkarakenteinen kivirakennus, joka odottaa uutta innovatiivistä yritystoimintaa. Valmiita hyviä liiketiloja on vapaana myös linja-autoasemalla ja Lapinmäentie 7:ssä sijaitsevassa entisessä aikuiskoulutuksen koulukiinteistössä. Sivustolla on myös mahdollista ilmoittaa yksityisten omistuksessa olevista vapaista toimitiloista Keuruun alueella.

Ilmoita avoimesta työpaikasta tai vapaista toimitiloista

Yksityiset ilmoittajat voivat laittaa sivustolle ilmoituksia avoimista työpaikoista tai yritystoimintaan liittyvistä vapaista kiinteistöistä ja huoneistoista.

Investkeuruu täydentää Keuruun kaupungin sähköisiä palveluja. Se luo yhdessä VisitKeuruu.fi -sivuston kanssa kokonaisuuden, joka tuo  kattavasti esille Keuruun elinvoimaan ja asumiseen liittyvän palvelutarjonnan - ajasta ja paikasta riippumatta.

Sivuston teknisestä toteutuksesta on vastannut keuruulainen mainostoimisto Pelismo Oy.

Lisätietoja:
kaupunginjohtaja Hannu Mars