Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Olemme saaneet palautetta Kippavuoren sekä Kivelän- ja Melonsaaren asemakaavojen valmisteluvaiheen nähtävillä oloajoista, etteivät ne olisi riittäviä ja lainmukaisia.

Palautteissa viitataan ehdotusvaiheen kuulemiseen, mutta nyt on ollut kyseessä vasta valmisteluvaiheen kuuleminen, josta säädetään maankäyttö- ja rakennuslain 62 §:ssä sekä –asetuksen 30 §:ssä.

Ehdotusvaiheen kuuleminen tulee myöhemmin, ensi vuoden alkupuolella.

Prosessi etenee siten, että seuraavaksi valmisteluvaiheessa saadut palautteet käydään läpi huolella, valmistellaan vastineet ja tehdään korjauksia kaavoitusasiakirjoihin.

Näin valmistuu kaavaehdotus, jonka kaupunginhallitus asettaa nähtäville, 30 päivän ajaksi, maankäyttö- ja rakennuslain 65 §:n ja –asetuksen 27 §:n mukaisesti.

Ehdotuksesta osallisilla on mahdollisuus antaa muistutus.

Ehdotuksesta saadut palautteet käydään läpi huolella, valmistellaan vastineet ja tehdään korjauksia kaavoitusasiakirjoihin.

Mikäli muutokset ovat vaikutuksiltaan merkittäviä (suhteessa nähtävillä olleeseen ehdotukseen), ehdotusvaiheen kuuleminen suoritetaan uudestaan.

Mikäli muutokset ovat vähäisiä, kaupunginhallitus käsittelee ehdotusvaiheen jälkeen korjatut kaava-asiakirjat ja esittää kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi tai palauttaa valmisteluun.

Timo Määttä
Kaavoitusjohtaja
Keuruun kaupunki
puh. 0400 763 995, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli Facebookissa