Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupunginvaltuusto hyväksyi 9.4. kokouksessaan yksimielisesti uuden Keuruun kaupunkistrategian 2018-2022.

KaupunkistrategiaKaupunkistrategian visiona on Lapsiperheiden paratiisi: "Keuruu on vuonna 2022lapsiperheiden paratiisi, jonka perustan luovat turvallinenympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Kaiken ikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta."

Keuruun kaupungin strategian löydät kohdasta Hallinto sivun oikeasta laidasta, pääset myös lukemaan sitä suoraan tästä linkistä.

"Kuntastrategian laatiminen perustuu kuntalakiin (37§). Lain mukaan kuntastrategia on tarkistettava vähintään kerran valtuustokaudessa. Strategian tulee perustua arvioon kunnan nykytilanteesta sekä tulevista toimintaympäristön muutoksista ja niiden vaikutuksista kunnan tehtävien toteuttamiseen. Kuntastrategiassa tulee määritellä myös sen toteutumisen arviointi ja seuranta. Strategia on myös otettava huomioon kunnan talousarvion ja –suunnitelman laatimisessa. Vuosittaiset talousarviot ja tilinpäätökset toimivat jatkossa myös kaupunkistrategian arviointi- ja seurantaprosessina."

Jaa artikkeli Facebookissa