Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Kaupungin kotisivuille saatiin alkavan uuden vuoden kunniaksi uusi raikas ilme, kun kaupunki uudisti sivunsa Artio Oy:n toimesta.

Sivuston valikkorakenteessa on pyritty siihen, että kaupungin palvelut ja muut tiedot olisivat paremmin löydettävissä helpommin selattavien valikoiden avulla. Samalla myös sivujen toimivuutta mobiililaitteissa on parannettu.

Sivujen päivittäminen on vielä meneillään, joten kaikki tieto ei välttämättä ole ihan ajan tasalla. Myös esitteissä, lomakkeissa tms kotisivuille osoittavat linkit saattavat olla vanhentuneita. Pahoittelemme uudistuksesta mahdollisesti aiheutuvaa lisävaivaa tietojen etsimisessä.

Otamme mielellämme palautetta vastaan sivujen toimivuudesta. Löydätkö tarvitsemasi tiedon helposti tai puuttuuko sivulta jotain sellaista tietoa, mitä kaipaisit kaupungin toiminnasta? Olemme kiinnostuneita myös erityisryhmien kuten vanhus- ja vammaisväestön kokemuksista sivuston käytöstä, Seuraavan parin vuoden aikana sivuja kehitetään kaikille käyttäjäryhmille paremmin saavutettavaan muotoon sekä teknisesti että sisällöllisesti.

Palautetta voit lähettää Palaute-lomakkeen kautta tai soittamalla kaupungin vaihteeseen puh. 0207 738 738.