Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ellu hotellin rannassaKeuruun kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan maanantaina 24.6. lisäasiana osakeyhtiön perustamista tarkoituksena jatkaa Hotelli Keurusselän toimintaa kesän loppuun. Kimmokkeena esitykselle oli hotellin toimintaa pyörittävän Loma-Keuruu Oy:n 19.6. tekemä ilmoitus toiminnan päättymisestä kesäkuun lopussa. Keuruun kaupunki ja Hotelli Keurusselän omistama Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo kävivät alustavia neuvotteluja mahdollisuudesta jatkaa hotellin toimintaa kesäkauden 2019 loppuun asti Keuruun kaupungin perustettavan yhtiön nimissä. Toiminta olisi turvannut myös Elias Lönnrot -siipirataslaivan kesän risteilyjen myynnin.

Keuruun kaupunginhallitus pohti kokouksessaan pitkään Hotelli Keurusselän tilannetta. Kaupunginhallitus päätti olla perustamatta erillistä yhtiötä pyörittämään toimintaa tulevana kesänä. Haasteena on sitoutuminen vain kahden kuukauden toiminta-aikaan sekä liian lyhyt valmistautumisaika toiminnan aloittamiseen.

Kaupunginhallitus valtuutti kaupunginjohtaja Hannu Marsin olemaan kaupungin puolelta yhdyshenkilö, jos mahdollinen yrittäjävetoinen kolmas osapuoli ilmaantuu ja on halukas aloittamaan neuvottelut Elon kanssa nyt päättyneen toiminnan jatkamisesta. Kaupunginhallitus korostaa, että Hotelli Keurusselän toiminnan jatkuminen on tärkeää Keuruun matkailulle ja kaupunki haluaa antaa kaiken mahdollisen toiminnallisen tuen asiasta kiinnostuneille yrittäjälle tai yrityksille.


Hannu Mars
Kaupunginjohtaja
Keuruun kaupunki
Multiantie 5
42700 KEURUU
p. 040-6430655

Jaa artikkeli Facebookissa