Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

ellujärvellä 2Siipirataslaiva Elias Lönnrotille on varattavissa vielä syyskuulle tilausristeilyjä, esimerkiksi yritysten henkilökunnalle tai yhteistyökumppaneille sekä myös muille yksityistilaisuuksille.

Laivassa palvelee kahvila-ravintola A-oikeuksin. Ravintolapalveluista vastaa keuruulainen Pappilan Pidot Oy.

Liikennöinnin operoi Keuruun kaupunki/ Matkailutoimi – VisitKeuruu. Laivan kotisatama Ahtola sijaitsee os. Kangasmannilantie 18, Keuruu (Keuruun keskustan tuntumassa)

Lisätietoa löydät www.visitkeuruu.fi sivustolta. Risteilyistä tiedotetaan myös sosiaalisessa mediassa (VisitKeuruun facebook-sivut ja Vapaa-aikapalvelujen facebook-sivut)

Laiva-info ja esteettömyys

Laivaan saa ottaa kannelle koiria. Lisäksi on mahdollista kuljettaa kannella polkupyörää, kanoottia ja jopa moottoripyörää. Näistä kuitenkin kannattaa keskustella ensin kansihenkilökunnan kanssa.
Laiva ei ole esteetön. Pyörätuolilla kulkeva henkilö voidaan nostaa kannelle, ja tulee muistaa, ettei aluksella ole inva-wc:tä. Aluksella on jyrkät raput alakertaan, ei hissiä.
WC-tiloja löytyy yksi kannelta ja kaksi ravintolan yhteydessä.

Lisätietoa ja varaukset

Matkailusihteeri Leena Jaatinen, puh. 040 510 6699, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.