Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Postin lakko alkaa maanantaina 11.11.2019 klo 06.00.

Lakko koskee kaikkia postinjakelun, käsittelyn ja kuljetuksen työtehtäviä.
Lakon piiriin eivät kuulu kansalaisten terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät työtehtävät.
Lakko päättyy 24. marraskuuta kello 24.00, jollei sopimukseen päästä jo aiemmin.

Keuruun kaupungille ei lakon aikana tule postia eikä lähtevää postia lähetetä.

Jos teillä on kiireellistä postia kaupungille, tuokaa mahdollisuuksienne mukaan postit itse esimerkiksi kaupungintalon asiointipisteeseen tai harkitkaa tilanteen mukaan myös sähköpostin käyttämisen mahdollisuutta postin lähettämisessä.

Asioi kaupungin kanssa sähköisesti

Keuruun kaupungilla on muutamia palveluja, joissa voit asioida sähköisesti. Näistä löydät tietoa kohdasta Info & Asiointi / Asiointi / Sähköinen asiointi.

Kaupungin kotisivujen kautta voit lähettää useimpiin toimistoihin suojattua sähköpostia. Suojatulla sähköpostilla kannattaa lähettää esimerkiksi hakemukset ja viestit, jotka sisältävät luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja, kuten henkilötunnuksen tai terveydentilaa koskevia tietoja. Suojatun sähköpostin lähettämisestä löydät tietoa tästä linkistä.

Kaupungille voi viestiä myös Suomi.fi Viestit -palvelun kautta: "Suomi.fi-viestit on turvallinen tapa viestiä julkisen hallinnon ja muiden palvelua käyttävien organisaatioiden kanssa. Kun otat palvelun käyttöösi, saat viestit sähköisesti niistä asiointipalveluista, jotka käyttävät Suomi.fi-viestejä."

Keuruun kaupungille Suomi.fi Viestien kautta voi lähettää viestin mukana myös liitetiedostoja, esimerkiksi hakemuksen.

Viestit-palveluun kirjaudutaan vahvalla tunnistautumisella eli esimerkiksi pankkitunnuksilla. Viestit-palvelu toimii myös sovelluksen kautta mobiilisti, Suomi.fi-sovelluksen voit ladata Google Play-kaupasta.

Lue lisää tietoa Suomi.fi Viesteistä ja niiden käyttöönottamisesta tästä linkistä.