Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Mari Kolu on valittu vanhustyön johtajan virkaan Keuruun kaupungille. Päätöksen valinnasta teki kaupunginjohtaja valintatyöryhmän yksimielisen esityksen pohjalta.

Perustelujen mukaan TTM Mari Kolu täyttää kokonaisarvioinnin perusteella parhaiten kelpoisuus-, koulutus- ja työkokemusvaatimukset sekä työantajan odotukset menestyä virassa. Hänen vahvuuksiaan ovat muun muassa henkilöstöjohtamis- ja esimiestaidot sekä asiakaslähtöinen palvelukokonaisuuden kehittämisosaaminen. Soveltuvuustutkintolausunto vahvisti valintapäätöstä siitä, että Kolu on virkaan parhaiten soveltuva hakija. Hän aloittaa työssään maaliskuun loppupuolella.

Keuruun kaupungin vanhustyön johtajan virkaa haki 10 hakijaa. Haastatteluihin kutsuttiin viisi hakijaa ja heistä kolme kärkihakijaa lähetettiin soveltuvuusarviointeihin. Valintatyöryhmän kokoonpano oli perusturvalautakunnan puheenjohtaja, perusturvajohtaja, kaupunginjohtaja ja henkilöstöjohtaja. Keuruun kaupungin hallintosäännön 49 §:n mukaan kaupunginjohtaja tekee valintapäätöksen vanhustyön johtajan virkaan valintatyöryhmän esityksen pohjalta.

Lisätietoja:
perusturvajohtaja Tuija Koivisto, puh. 040 513 5821

Jaa artikkeli Facebookissa