Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupunki toteuttaa kesätyökampanjan tänäkin kesänä

Keuruun kaupunki sai nuorilta 100 hakemusta tarjolla oleviin kesätyöpaikkoihin ja toteuttaa nuorten Tutustu ja tienaa – kesätyökampanjan.

Työllisyyspäällikkö Erja Ikkala:

- Keuruulla satsataan nuorten työllistämiseen, koska ajattelemme, että tämä on parasta ennaltaehkäisyä juuri nyt. Työllistämällä voimme vaikuttaa nuoren hyvinvointiin ja valaa uskoa tulevaisuuteen. Tämä on myös ”Keuruu - lapsiperheiden paratiisi” strategian keskeinen ajatus. Nuoret ovat itse olleet aktiivisia hakiessaan kesätöitä ja tehneet todella hyviä hakemuksia. Hakemuksiin on panostettu, halu työllistyä ja hakijoiden ennakkoluulottomuus näkyy hakemuksissa.

Keuruun kaupungin töihin hakeneilla nuorilla oli mahdollisuus esittää kolme kesätyötoivetta ja haastattelut ovat nyt alkamassa. Mikäli yksikään toivottu paikka ei tuota tulosta, tarjotaan nuorelle vielä kaupungin puolelta mahdollisuutta työllistyä tarjolla oleviin paikkoihin. Jokaiselle kesätyötä hakeneelle nuorelle on työtä tarjolla.

Keuruun kaupunki myöntää lisäksi kesätyötukisetelin keuruulaisen nuoren työllistämiseksi yrityksille, yhdistyksille, seurakunnille ja säätiöille. Seteli on haettavissa kesäkuun loppuun mennessä Keuruun kaupungin työllisyyspalveluilta. Tukiseteli arvoltaan 200 /250 € riippuen työllistettävän iästä.

 Tarkemmat ohjeet löytyvät Keuruun kaupungin nettisivuilta.

Pääset tästä nuorten kesätyökampanjan sivulle 

Lisätietoja

Työllisyyspäällikkö Erja Ikkala p. 040 5440 139 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli Facebookissa