Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

HT Laser Oy sekä monet muut teollisuuden alan yritykset etsivät osaavaa työvoimaa Keuruulle. HT Laser -polulla opiskelija suorittaa mahdollisimman paljon opintoja työssäoppimalla HT Laser Oy:n Keuruun tehtaalla.

Opintoihin on mahdollista hakea sekä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian että Saskyn Mäntän seudun koulutuskeskuksen jatkuvassa haussa tai tulevien työvoimakoulutusten kautta.

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Koneasentajan tutkinto (te-palvelut.fi), hakuaikaa 13.1.2021 asti.
Levyseppähitsaajan tutkinto (te-palvelut.fi), hakuaikaa 28.2.2021 asti.

Tervetuloa Virtuaalimiittiin 11.1.2021 klo 14

Miitissä kuulet lisää HT Laser -opintopolun toteutuksesta ja voit esittää kysymyksiä chatissa TE-palveluiden, Gradian, Saskyn ja Keuruun kaupungin edustajille.

Osallistu infotilaisuuteen Keski-Suomen TE-palvelujen verkkotapahtumassa (teams.microsoft.com)

Miittiin voit osallistua helposti kotoa käsin omalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinun ei tarvitse ladata erillistä ohjelmistoa koneellasi. Liittyminen onnistuu linkin kautta. Tilaisuutta pääsee seuraamaan myös ilman videokuvan lähetysmahdollisuutta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja HT Laser -polkumallin opinnoista

Gradia

Koulutuspäällikkö Markku Tarvainen, puh. 040 341 5514, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sasky

Koulutuspäällikkö Saara-Leena Kytömäki, puh. 044 728 8402, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jaa artikkeli Facebookissa