Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Viite: Keurusselän ympäristönsuojelujaosto 24.3.2021 § 9.

Keurusselän ympäristönsuojelujaosto ilmoittaa haettavaksi 30.4.2021 mennessä 2 000 euron määrärahan, joka voidaan jakaa avustuksina Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupunkien alueella tehtävään omaehtoiseen ympäristönsuojelutyöhön. Avustusta voidaan myöntää yhteisöille tai yksityisille henkilöille. Avustuksen myöntämistä koskevassa harkinnassa etusijalla ovat yleishyödylliset ja laajaa ihmisjoukkoa palvelevat hankkeet tai tapahtumat, jotka edistvät

  1. ympäristönsuojelua ja ympäristönsuojelutyötä,
  2. luonnonhoitoa,
  3. luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä tai
  4. ympäristön viihtyisyyttä ja siisteyttä.

Hakemuslomake on saatavissa ympäristönsuojelusihteereiltä sekä Keuruun kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.keuruu.fi > Asuminen & ympäristö > Ympäristönsuojelu > Ympäristönsuojelun lomakkeet. Hakemus aukeaa myös tästä linkistä. Hakemuksessa tulee olla kohteen tai toiminnan kuvaus, selvitys tehtävistä toimenpiteistä ja niiden ajankohdasta, arvio kustannuksista sekä tieto siitä, saadaanko toimintaan avustusta muualta. Keurusselän ympäristönsuojelujaosto päättää avustusten jakamisesta hakuajan päättymisen jälkeen. Myönnetyt avustukset maksetaan toteutuneiden kustannusten perusteella.

Lisätietoja

Ympäristönsuojelusihteerit Taina Lahtinen-Joensalmi, puh. 040 587 2229 ja Helena Vilenius, puh. 050 5622 734, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Keuruulla 6.4.2021
Keurusselän ympäristönsuojelujaosto

Jaa artikkeli Facebookissa