Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupunki on saanut AVI:lta avustusta Suomen harrastamisen mallin toteuttamiseen lukuvuodelle 2021-2022. Tällä avustuksella on tarkoitus perustaa alkuun 25 kerhoa, jotka toimivat pääosin koulupäivien yhteydessä.

Mukana tarjonnassa on mm. elämysliikuntakerhoa, tanssikerhoa, mediakerhoa, kuntosalikerhoa, bändi- ja musiikkikerhoja, monilajikerhoja, kalastus- ja eräkerhoa, lentopallo- ja liikuntakerhoja, erityisliikunnan sporttiskerhoa, höntsäkerhoa ja monen monta muuta.

Kaikki kerhotoiminta on oppilaille maksutonta ja kaikille avointa. Osa kerhoista on suunnattu ala- ja osa yläkouluikäisille. Kerhot alkavat syys-lokakuussa ja kestävät huhti-toukokuuhun saakka. Kerhojen ohjaajat ovat yhteydessä ilmoittautuneisiin oppilaihin ilmoittautumisen päätyttyä.

Ilmoittautumiset Wilman kautta 23.8.-31.8.

Kerhoihin ilmoittautuminen tapahtuu Wilman kautta lähetetyn webropol-kyselyn kautta 23.8.-31.8. välisenä aikana. Oppilaat voivat halutessaan osallistua myös muiden koulujen kerhotoimintaan, mutta kuljetukset tulee järjestää omasta takaa. Osallistua saa useampaankin kuin yhteen kerhoon.

Lisätietoja kerhoista ja tarjonnasta löydät vapaa-aikatoimen omilta sivuilta

Lisätietoja kerhotoiminnasta:

Tino Kohonen, vs. hallintovastaava, puh. 050 564 7652

Heli Peltola, vapaa-aikapäällikkö, puh. 040 8272 753

Jaa artikkeli Facebookissa