Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupungin tekniset palvelut järjestää koti- ja maatalouksien asumisesta syntyvien vaarallisten jätteiden keräilyn Lassila & Tikanoja Oy:n toimipistellä osoitteessa Pihtikuja 4, 42700 Keuruu.

Toimipisteellä on pidennetty aukioloaika perjantaina 27.5.2022 klo 7.00 – 18.00.

Vaarallisia jätteitä ovat öljyjätteet, öljynsuodattimet, akut, hapot ja emäkset, liuottimet, maalit, lakat, liimat, myrkyt ja torjunta-aineet, lääkkeet, raskasmetalleja sisältävät paristot ja loisteputket sekä energian säästölamput.

Keräyksessä ei vastaanoteta ilotulitteita tai räjähdysaineita.

Vaarallisten jätteiden keräily on yksityisille henkilöille ilmainen.

Vaaralliset jätteet tulee pakata turvallisesti. Mikäli vaaralliset jätteet eivät ole alkuperäisissä pakkauksissaan, on niiden sisältö merkittävä selvästi näkyviin.

Jäteöljyt vastaanotetaan pääsääntöisesti astioineen, kuten myös 200 l tynnyrit. Oman keräysastian tyhjentäminen on mahdollista keräyspisteellä.

Suuremmat öljyjäte-erät, yli 2000 kilogrammaa, noudetaan kiinteistöltä, kun sopii noudon Lassila & Tikanoja Oy:n kanssa, puhelin 010 636 6031.

Keräyksen yhteydessä on myös mahdollista tuoda muutakin maksullista isompaa sekajätettä tai puutavaraa, jolloin samalla käynnillä saat vaivattomasti jätteesi oikeaan loppukäsittelyyn.

Lisätietoa

Jaa artikkeli Facebookissa