Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Teksti: Ilmasotakoulun sotilasvala ja Keski-Suomen maanpuolustusjuhla Keuruulla 10.8.2024. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille – tervetuloa! Tapahtumassa on liikenteenohjaus pysäköintiin ja sulkuaikana. Yhteyshenkilö: Heli Peltola, p. 040 8272 753. www.visitkeuruu.fi/uutiset/ksmaanpuolustusjuhla. Tekstin taustalla kuva sotilaista ja sinitaivaasta.Ilmasotakoulun saapumiserän 2/24 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet sekä Keski-Suomen maanpuolustusjuhla järjestetään Keuruulla lauantaina 10.8.2024. Ohjelmassa on muun muassa paraatikatselmus, ohimarssi, hävittäjien ylilento, ilmavoimien soittokunnan puistokonsertti sekä musiikkiesityksiä sisältävä pääjuhla.

Tapahtuma järjestetään Keuruun keskustassa, pääasiassa Keuruun keskusurheilukentän ja Keuruun yhteiskoulun alueella. Keuruun keskustaan odotetaan tapahtumapäivänä useita tuhansia ihmisiä.

Visit Keuruun verkkosivuilta löydät tapahtuman tarkemman ohjelman, tapahtuma-alueen kartat sekä poikkeukset liikennejärjestelyihin:

Ilmasotakoulun sotilasvala ja Keski-Suomen maanpuolustusjuhla Keuruulla 10.8.2024 - VisitKeuruu

Tapahtuman järjestävät Ilmasotakoulu, Puolustusvoimien Keski-Suomen aluetoimisto, Keuruun kaupunki ja reserviläisjärjestöt. Maanpuolustusjuhla kiertää vuosittain Keski-Suomen kunnissa. Tilaisuus on järjestetty Keuruulla aiemmin vuonna 1986 ja 2013. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin Laukaassa.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille – lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja

Heli Peltola
Keuruun kaupungin vapaa-aikapäällikkö
heli.peltola(at)keuruu.fi
p. 040 827 2753

Jaa artikkeli Facebookissa