Kaupunki tiedottaa

Tämä sivu on tarkoitettu Keuruun kaupungin ajankohtaisille asioille kuten eri toimialojen tiedotteille, virallisille kuulutuksille ja ilmoituksille, viranhaltijapäätöksille sekä kaupungin hankinnoille. Toimielimien esityslistat ja pöytäkirjat löydät puolestaan linkistä Esityslistat pöytäkirjat.

Kuulutukset, viranhaltijapäätökset ja hankinnat

Olemme ottaneet käyttöön erillisen ohjelman kunnallisten kuulutuksien ja ilmoituksien julkaisuun. Linkin kuulutuksiin löydät myös kotisivujen ylälaidan pikavalikosta.

Julkisia kuulutuksia ei "varastoida" kotisivuilla, joten ne on luettavissa vain tietyn, kuulutuksessa mainitun määräajan.

Viranhaltijoiden päätökset on pidetty nähtävillä kaupungin kotisivuilla 1.6.2017 lähtien. Nähtävilläolo tietoverkossa koskee vain niitä viranhaltijapäätöksiä, joista on asianosaisen lisäksi myös kunnan jäsenellä kuntalain 137 §:n mukainen oikeus tehdä oikaisuvaatimus tai kunnallisvalitus. Myös viranhaltijapäätökset ovat nähtävillä vain päätöksessä mainitun nähtävilläoloajan.

Kaupungin julkiset hankinnat löydät Hankinnat, tarjouspyynnöt -kohdasta. Siellä julkaistaan kaupungin tarjouspyynnöt julkisista hankinnoista. Päätökset hankinnoista löydät puolestaan viranhaltijapäätöksistä (kun hankintapäätöksen tekee viranhaltija) tai toimielimien pöytäkirjoista (katso: Esityslistat & pöytäkirjat).

Katso myös

Katso myös -sarakkeessa on linkki Keuruu Fan Club -facebook-sivustolle. Käypä lukemassa, mitä keuruulaiset ja Keuruuseen tykästyneet kirjoittelevat.

Myös Keuruun matkailutoimella on omat www-, facebook- ja instagram-sivut Visit Keuruu, joihin löydät linkit Katso myös -sarakkeesta. Keuruun kaupungilla ei ole toistaiseksi omia facebook-sivuja.