Kaupunki tiedottaa

Tämä sivu on tarkoitettu Keuruun kaupungin ajankohtaisille asioille kuten eri toimialojen tiedotteille, virallisille kuulutuksille ja ilmoituksille, viranhaltijapäätöksille sekä kaupungin hankinnoille. Toimielimien esityslistat ja pöytäkirjat löydät puolestaan linkistä Esityslistat pöytäkirjat.

Ajankohtaista kuulutuksista

Olemme ottamassa käyttöön uutta ohjelmaa kunnallisten kuulutuksien ja ilmoituksien julkaisuun, joten siirtymävaiheessa löydät virallisia kuulutuksia kahdesta paikkaa:

  • Kuulutukset 31.12.2017 asti (= kuulutukset, jotka on julkaistu ennen 1.1.2018)
  • Kuulutukset ja ilmoitukset 1.1.2018 alkaen

Julkisia kuulutuksia ei "varastoida" kotisivuilla, joten ne on luettavissa kotisivuilla vain tietyn, kuulutuksessa mainitun määräajan.

Viranhaltijoiden päätökset on pidetty 1.6.2017 lähtien nähtävillä kaupungin kotisivuilla kuulutuksien kanssa samassa paikkaa. Nähtävilläolo tietoverkossa koskee vain niitä viranhaltijapäätöksiä, joista on asianosaisen lisäksi myös kunnan jäsenellä kuntalain 137 §:n mukainen oikeus tehdä oikaisuvaatimus tai kunnallisvalitus. Myös viranhaltijapäätökset ovat nähtävillä vain päätöksessä mainitun nähtäviläoloajan.

Katso myös

Katso myös -sarakkeessa on linkki Keuruu Fan Club -facebook-sivustolle. Käypä lukemassa, mitä keuruulaiset ja Keuruuseen tykästyneet kirjoittelevat.

Myös Keuruun matkailutoimella on omat www-, facebook- ja instagram-sivut Visit Keuruu, joihin löydät linkit Katso myös -sarakkeesta. Keuruun kaupungilla ei ole toistaiseksi omia facebook-sivuja.