Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Keuruulla ja Petäjävedellä tarvitaan vanhempien kokemustietoa lasten ja perheiden palveluiden kehittämisen tueksi. SOS-Lapsikylä toteuttaa 10.9. – 30.9.2018 kyselyn vanhemmille, jonka tarkoituksena on selvittää, minkälaista tukea vanhemmat toivovat ja tarvitsevat. Kyselyn tuloksia hyödynnetään lasten ja perheiden palveluiden kehittämisessä. Kyselyn lisäksi SOS-Lapsikylä haastattelee 0–17-vuotiaiden lasten vanhempia heidän kokemuksistaan arjesta ja tuen hakemisesta. Voit ilmoittautua haastatteluun kyselyn täyttämisen yhteydessä.

Kyselyyn osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl perhelippuja Holiday Club –kylpylään. Palkinnon arvo on n. 60€. Toivomme, että haluat auttaa ammattilaisia ymmärtämään paremmin, minkälaista tukea perheet Keuruulla ja Petäjävedellä tarvitsevat. Kyselyn ja haastattelujen tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevan linkin kautta. Kyselyyn vastaamiseen menee n. 15 minuuttia.

https://my.surveypal.com/Kysely-Keuruu_Petajavesi_vanhemmat

Jaa artikkeli Facebookissa