Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Alueen taksiyrittäjille infotilaisuus Valtuustosalissa kaupungintalolla:

Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveystoimen vammaispalvelut järjestävät Keski-Suomen maakunnallisen vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden hankinnan infotilaisuuuden 24.9.2020 klo 17.00-19.00. Paikka Jämsän sairaalan auditorio (0 kerros), Sairaalantie 11, Jämsä. Tilaisuudessa on Jyväskylän kaupungin sovellusasiantuntija Sari Hyötyläinen, Jämsän kaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Hellsten, vammaispalvelupäällikkö Armi Lehtinen, logistikko Joona Nurmi ja talous- ja suunnittelupäällikkö Erkki Kainulainen.

Tilaisuudesta on Teams-yhteydet Keuruulle (Keuruun kaupungintalo, valtuustosali, Multiantie 5, Keuruu) ja Muurameen (Teams-yhteys Muurame (Muuramen terveyskeskus neuvotteluhuone Virastotie 10, Muurame).

Tilaisuudessa kerrotaan tarkemmin, missä vaiheessa maakunnallinen välitys- ja kuljetuspalvelun toteutus on. Lisäksi tilaisuudessa opastetaan, miten kuljetuspalveluita tuottavat yritykset pääsevät hakeutumaan kuljetuspalvelutuottajiksi perustettavaan maakunnalliseen hankintajärjestelmään mukaan. Tilaisuus järjestetään ainoastaan kuljetuspalveluntuottajille tai siksi aikoville yrittäjille. Kuljetuspalvelutuottajan ei tarvitse olla tilaisuuksia järjestävien kuntien alueella toimivia, vaan sopimuskumppaniksi voivat päästä lähikuntienkin kuljetuspalvelutuottajat.

Seuraamme koronaan (COVID 19) liittyviä ohjeistuksia ja tiedotamme niistä erikseen, mikäli ilmenee tarvetta.

Tulethan paikalle vain terveenä.

Tilaisuudessa saatavilla kertakäyttöisiä kasvomaskeja valtuustosalin ovella.

Lisätietoja: vammaispalveluista vastaava sosiaalityöntekijä Tiina-Maija Lähteenmäki, p. 0400 385 161, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tervetuloa!

Jaa artikkeli Facebookissa