Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Asukasturvallisuutta vaarantaneiden tapahtumien tietotekninen HaiPro-raportointijärjestelmä otetaan käyttöön Keuruun kaupungin vanhuspalveluissa maaliskuun loppuun mennessä. Vaaratapahtumien ennaltaehkäisy saa jatkossa erityistä huomiota. Perusturvalautakunta hyväksyi tammikuun kokouksessa vammais- ja vanhuspalveluille laatu- ja asiakasturvallisuussuunnitelman sekä nimesi perusturvan asiakasturvallisuuskoordinaattoriksi vastaava hoitaja Pia Kasken.

Kaupunki noudatti lastensuojelulain määräaikoja

Keuruun perusturvaan saapui vuonna 2013 yhteensä 173 lastensuojeluilmoitusta. Lastensuojelutarpeen selvityksiä tehtiin 47. Kaikki ilmoitukset on käsitelty lastensuojelulain mukaisesti seitsemän arkipäivän aikana ja selvitykset ovat valmistuneet kolmen kuukauden kulussa asian vireille tulosta.

Kaupunki edistää asukkaiden hyvinvointia

Keuruun ensimmäinen hyvinvointikertomus/-suunnitelmaluonnos lähti maaliskuuksi lausunnolle eri hallintokuntiin. Hyvinvointikertomuksen on koonnut työryhmä hyödyntäen Kuntaliiton ylläpitämää sähköistä hyvinvointikertomuspohjaa. Myös yhdistyksiä on kuultu asiassa.

Keuruulla hyvinvointi on käsitetty laaja-alaiseksi kuntastrategiaan pohjautuvaksi toiminnaksi. Hyvinvoinnin mittaaminen, seuranta ja edistäminen ovat jatkossa vuosittaisia haasteita.

Jaa artikkeli Facebookissa