Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Talous- ja velkaneuvonnassa annetaan yksityishenkilölle ja elinkeinoharjoittajille tietoa ja neuvontaa talouden ja velkojen hoidosta, avustetaan heitä taloudenpidon suunnittelussa sekä selvitetään talouteen liittyvien ongelmien ratkaisumahdollisuuksia.

Talous- ja velkaneuvonta siirtyi oikeusaputoimistojen järjestettäväksi v. 2019 alusta. Talous- ja velkaneuvonnan palvelut pysyvät muuten ennallaan ja maksuttomina.

Katso lisätietoja talous- ja velkaneuvonnasta oikeusavun neuvontasivustolta.

Yhteydenotot ja ajanvaraus

Keuruun alueen lähin oikeusaputoimisto on Keski-Suomen oikeusaputoimisto, joka sijaitsee Jyväskylässä. Katso Keski-Suomen oikeusaputoimiston yhteystiedot tästä linkistä.

Vuoden 2019 alun siirtymävaiheessa velkaneuvojan käyntejä ei Keuruulla vielä ole, tilannetta kartoitetaan uudelleen kevään kuluessa. Asiakkaat voivat olla yhteydessä Jyväskylän toimipaikkaan:

  • puhelimitse puh. 029 566 0835, tai
  • sähköpostitse keski-suomi.velkaneuvonta(at)oikeus.fi
  • etäpalveluyhteyden kautta Keuruun kaupungintalolla. Voit olla videoyhteydessä oikeusaputoimiston virkailijaan. Varaa aika etäpalvelutapaamiselle yllä olevan sähköpostin kautta. Oikeusaputoimistosta otetaan yhteyttä ja sovitaan järjestelyistä. Ajanvaraus onnistuu myös puhelimitse, mutta puhelinpalvelussa voi olla ruuhkaa.
    Keuruun kaupungintalon osoite:Multiantie 5, KEURUU (kartta)