Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

 

Työllisyyspalvelut kehittää ja toteuttaa työllisyyden hoitoon liittyviä hankkeita, jotka tukevat kaupungin työllistämisvelvoitteiden toteutumista, yhteistyössä Keuruun työllistämisverkoston kanssa.

Hanketoiminnan tavoitteena on:

  • kehittää työllistämistoimintaa vision, koko Keuruu työllistää, suuntaan
  • vahvistaa toimintaa ja toimintaa ohjaavia resursseja
  • tukea uusien toimintamuotojen kehittymistä
  • laajentaa toimintaa nykyisillä toiminta-alueilla uusilla palveluilla
  • laajentaa toimintaa uusille toiminta-alueille nykyisillä palveluilla
  • luoda edellytyksiä uusille tuetun ja valmentavan työllistämisen muodoille.

 

Neppari-hanke

Nuorisotakuu

Hallitusohjelmaan sisältyy nuorten yhteiskuntatakuun toteuttaminen siten, että jokaiselle alle 25-vuotiaalle ja alle 29-vuotiaalle vastavalmistuneelle voidaan tarjota työ-, harjoittelu-, opiskelu-, työpaja- tai kuntoutuspaikka viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työttömäksi joutumisesta.

Neppari-hanke tekee nuorisotakuun mukaista toimintaa toteuttamalla varhaisen välittämisen mallia, jossa nuoresta pyritään ottamaan koppi jo hänen ilmoittautuessaan TE-toimistoon, tai kun jääminen opiskelun ulkopuolelle selviää. Työllisyyspalveluissa on oma nuorten palveluohjaaja joka toimii yhteistyössä työpajan yksilövalmentajan ja työpajaohjaajan kanssa. Palveluja suunnitellaan monialaisesti yhteistyöverkoston kanssa.

Neppari-hanke tuottaa matalan kynnyksen toimintaa nuorille keuruulaisille sekä osallistuu kunnan ehkäisevään päihde- ja huumetyöhön nuorten pajatoiminnan kautta. Nuorten etsivä tekee yhteistyötä nuorten työpajan kanssa.

Nuorten toiminnoille on olemassa omat pajatilat "Nuorten Navikka" jossa yksilövalmentaja ja työpajaohjaaja ovat tavattavissa. Tilat sijaitsevat Kivilouhoksentie 2:ssa entisen Kivitaskun päiväkodin tiloissa.

Navikka toiminnoissa on mahdollista tutustua eri aloihin sekä koulutusvaihtoehtoihin. Sinulla on myös mahdollisuus saada pajalla suorittamistasi tehtävistä osaamistodistus, josta on hyötyä hakeutuessasi opiskelemaan. Navikassa on mahdolista suorittaa 64 eri tutkinnon osaa tai 12 perustutkintoa tai 3 ammattitutkintoa.

Yksilövalmentaja Teijo Osma, p. 040 6585 504 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

työpajaohjaaja Tuulimaria Saarinen, p. 040 7206 316 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Linkki Nuorten Työpajan sivuille