Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Keuruun vanhuspalvelut huolehtii monen sadan keuruulaisen ikäihmisen hoivapalveluista. Yli 150 hengen osaajajoukkomme koostuu ammattilaisista, jotka pyrkivät huolehtimaan asiakkaiden ja asukkaiden hyvinvoinnista mahdollisimman hyvin yhdessä omaisten, kolmannen sektorin ja yritysten kanssa. Kun ihmisinä ihmisille töitä teemme, niin aina ei kaikki kuitenkaan mene parhaimmalla mahdollisella tavalla. Joskus myös toimintamalleissamme voi olla parannettavaa.

Tämän sivun kautta voitte jättää meillä palautetta toiminnastamme. Saatu palaute on tärkeää, jotta voimme tehdä työtämme yhä turvallisemmin ja paremmin. Toki mielellämme myös luemme kehuja ja iloitsemme onnistumisistamme. Positiivinenkin palaute on siis tervetullutta.

Palautteeseen on kaksi erilaista mahdollisuutta riippuen siitä, minkälaisesta tilanteesta on ollut kyse.

Vaarailmoituslomakkeen voi halutessaan palauttaa myös paperiversiona. Täytettäviä lomakkeita löytyy jokaisesta vanhuspalveluiden yksiköistä henkilökunnalta kysymällä tai sen voi myös tulostaa täytettäväksi tästä: Vaaratilanne Keuruun vanhuspalveluissa-asiakkaan/omaisen ilmoitus (pdf).

  • Henkilökohtainen hoito: Jos haluatte antaa palautetta hoidon toteuttamisesta, asiakkaan kohtelusta tai muusta henkilökohtaiseen hoitoon liittyvästä asiasta, niin myös sitä varten on jokaisessa yksikössä palautelomake. Yksiköstä palautelomake lähetetään sisäpostitse vanhustyön johtajalle. Toki sen voi käydä palauttamassa myös henkilökohtaisesti. Palautelomakkeen voi myös tulostaa tästä: Palautetta Keuruun vanhuspalveluista (pdf) ja palauttaa sen os. Keuruun vanhuspalvelut / vanhustyön johtaja, Seiponniementie 7, 42700 Keuruu Lomakkeen alareuna

Vanhustyön johtaja käsittelee kaikki palautteet henkilökohtaisesti. Mikäli toivotte palautteeseenne vastausta, niin täyttäkää palautelomakkeissa yhteystietokohdat.