Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun vanhuspalvelut huolehtii monen sadan keuruulaisen ikäihmisen hoivapalveluista. Yli 150 hengen osaajajoukkomme koostuu ammattilaisista, jotka pyrkivät huolehtimaan asiakkaiden ja asukkaiden hyvinvoinnista mahdollisimman hyvin yhdessä omaisten, kolmannen sektorin ja yritysten kanssa. Kun ihmisinä ihmisille töitä teemme, niin aina ei kaikki kuitenkaan mene parhaimmalla mahdollisella tavalla. Joskus myös toimintamalleissamme voi olla parannettavaa.

Tämän sivun kautta voitte jättää meillä palautetta toiminnastamme. Saatu palaute on tärkeää, jotta voimme tehdä työtämme yhä turvallisemmin ja paremmin. Toki mielellämme myös luemme kehuja ja iloitsemme onnistumisistamme. Positiivinenkin palaute on siis tervetullutta.

Palautteeseen on kaksi erilaista mahdollisuutta riippuen siitä, minkälaisesta tilanteesta on ollut kyse.

  • Hoitoon liittyvä: palautetta hoidon toteuttamisesta, asiakkaan kohtelusta tai muusta henkilökohtaiseen hoitoon liittyvästä asiasta, palautelaatikot löytyvät Lehtiniemen ala-aulasta sekä Lahdelma-Valkamakodin hissiaulasta. Palautelomakkeen voi myös tulostaa tästä: Palautetta Keuruun vanhuspalveluista (pdf) ja palauttaa sen os. Keuruun vanhuspalvelut / vanhustyön johtaja, Seiponniementie 7, 42700 Keuruu 
  • Vanhustyön johtaja käsittelee kaikki palautteet henkilökohtaisesti. Mikäli toivotte palautteeseenne vastausta, niin täyttäkää palautelomakkeissa yhteystietokohdat.