Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Kehittämisyksikön toiminta

Keuruun yhteistoiminta-alueen maaseudun kehittämisohjelma on laadittu vuosille 2014-2020. Toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti ja nopeallakin tahdilla, joten on tärkeää, että ohjelma on joustava ja toimenpiteiltään päivitettävissä ohjelmakauden edetessä. Ohjelmaan kokonaisuudessaan voi tutustua alla olevasta linkistä.

Maaseudun Kehittämisohjelma 2014-20 päivitetty 13042016 (pdf-tiedosto)

Käytännön työssä kehittämisyksikkö jalkautuu tiloille ja on taustatukena mm. maatalousyritysten elinkaaren vaiheissa, tilojen kehittämisessä ja myös eteen tulevissa haasteissa.

--------------------------

Uusi/päivitetty opas

Uusi ja päivitetty opas uudelle viljelijälle, spv:n suunnitteluun ja maatilan muutostilanteisiin on luettavissa tästä (pdf-tiedosto).

Muutostilanteissa ota myös yhteyttä ajoissa oman kunnan maaseutusihteeriin.

 -------------------

Uutiskirjearkisto:

Uutiskirjeessä mm. Tukihaun aikataulu, ohjeita Vipu-palvelun käyttöön, luomu ja myyntikasvivaatimus ja Korona-infot: Uutiskirje 0220 on luettavissa tästä (pdf-tiedosto).

Uutiskirjeessä mm. poikkeusolot ja koronan vaikutuksia maatalouteen, tukihakukoulutuksien aikatauluja ja materiaateja: Uutiskirje 0120 on luettavissa tästä (pdf-tiedosto).

Uutiskirjessä 0419 mm. muistutus pientareista ja suojakaistoista, tukiyhteenvetojen postituksesta, luomun ja ympäristösitoumuksien jatkosta vuonna 2020, opas aloitteleville marjanviljelijöille: Uutiskirje 0419 on luettavissa tästä (pdf-tiedosto)

 

Kuvassa luonnonkukkaniitty

Ota rohkeasti yhteyttä!

Anna-Liisa Liettyä

040-6487352

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ajankohtaisia asioita ja tapahtumia voit seurata myös Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueen facebook-sivuilta (KeuruunYTA)