Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keski-kirjastot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden käyttää e-aineistoja. Alla on lyhyet esittelyt tarjolla olevista palveluista sekä linkit. Voit kysyä lisätietoja oman kirjastosi henkilökunnalta. Lisätietoa myös: https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/e-kirjasto

Käytettävissä kirjastossa:

Epressin kautta pääset lukemaan kotimaisia sanomalehtiä. Palvelussa on yli 80 kotimaista sanomalehteä, mm. Suur-Keuruu ja muita paikallislehtiä ympäri Suomen.

https://keskikirjastot.epress.fi/

Kirjastossa ja kotona:

Keski-kirjastojen e-kirjakokoelmasta voit lainata tällä hetkellä lähes 800 eri julkaisua e-kirjana. Kokoelmaa täydennetään jatkuvasti. E-kirjat hankitaan kotimaiselta Ellibsiltä, joka on myös toteuttanut palvelun. Kirjojen lainaamiseen tarvitset Keski-kirjastokortin ja siihen kirjastosta saatavan pin-koodin. Kokoelman selaamiseen ei tarvita kirjautumista.

https://www.ellibslibrary.com/keski

Lisätietoja ja ohjeita: https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/e-kirjat

***

Emagz palvelussa ovat luettavissa muun muassa seuraavat lehdet: Kamera, Ilta-Sanomat, Urheilulehti, Seiska, Oma aika, Elle ja Fit. Lehden saa luettavaksi Keski-kirjastokortilla ja siihen kirjastosta saatavalla pin-koodilla.

https://keskikirjastot.emagz.fi/

***

PressReader (ent. PressDisplay) sisältää digitoituja sanoma- ja aikakauslehtiä heti tuoreeltaan eri puolilta maailmaa: yli 5000 lehteä 100 maasta ja noin 60 eri kielellä. Helppo tapa lukea esim. päivän Dagens Nyheter tai The Guardian. Mukana myös enenevässä määrin aikakauslehtiä (kuten Elle, Vogue. Total Film)

http://www.pressreader.com/

***

Naxos Music Library on musiikinkuuntelupalvelu netissä. Palvelussa pystyy kuuntelemaan eri lajityyppien musiikkia ilmaiseksi. Pystyt kirjautumaan palveluun kirjastokortin numerolla, myös kotikoneella. (Huom! Muista kirjautua ulos palvelusta, niin seuraava pääsee kirjautumaan.)

http://jkl.naxosmusiclibrary.com

***

Rockway- verkkomusiikkikoulu. Opiskele soittoa, laulua ja äänittämistä kotimaisilla Rockway-verkkokursseilla. Kirjastojen tarjoamassa valikoimassa on yhteensä 30 kurssia alkeistasosta pidemmälle edistyneille harrastajille suunnattuihin kursseihin. Palveluun pääsee kirjautumaan kirjastokortinnumerolla.

http://kirjastot.rockway.fi/keski/