Ympäristöterveydenhuolto

 

AJANKOHTAISTA:

Terveyden- ja ympäristönsuojelun toimipiste Keuruulla on suljettu asiakaspalvelulta vkolla 50 (12.-16.12.) muuton vuoksi. Palvelemme maanantaista 19.12.2016 alkaen uusissa tiloissa osoitteessa Keskusaukio 3 (eCenter, 2. kerros).

---------------------------------------------------------------------------------------

Kuluttajaturvallisuusvalvonta on valtiollistettu ja siirretty Kuluttajaturvallisuuslain muutoksen myötä kokonaisuudessaan Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) tehtäväksi 1.5.2016 alkaen.

Linkki Tukesin sivuille: http://www.tukes.fi/fi/Toimialat/Kuluttajaturvallisuus/

--------------------------------------------------------------------------------------

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto tuottaa terveysvalvonnan ja eläinlääkinnän lakisääteiset palvelut Jämsän, Keuruun, Mänttä-Vilppulan ja Virtain kaupungeille sekä Kuhmoisten ja Ruoveden kunnille. Ympäristönsuojelun lakisääteiset palvelut toimisto tuottaa Keuruun ja Mänttä-Vilppulan kaupungeille. Toimipisteet sijaitsevat asianomaisissa kunnissa.

Toimiston tavoitteena on ylläpitää viihtyisä, terveellinen, turvallinen ja luonnontaloudeltaan kestävä elinympäristö sekä edistää terveydensuojelua ja ympäristönsuojelua toiminta-alueellaan.

Keurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimisto toimii Keurusselän ympäristölautakunnan alaisuudessa. Ympäristönsuojeluviranomaisena toimii Keurusselän ympäristönsuojelujaosto. Toimiston esimies on ympäristöterveyspäällikkö Anne Vornanen p. 040 032 8322 (virkavapaalla, sijainen Petri Porvari).

 

Asiakaspalvelu

toimistosihteeri Minna Raivio, 
puh. 040 180 2148                                                                   

toimistosihteeri Irma Laitonen, 
puh. 040 752 1505

Ympäristöterveydenhuollon seudullinen yhteistyösopimus

Ympäristöterveydenhuollon maksutaksa 2016 (tekstiosa)
Ympäristöterveydenhuollon maksutaksa 2016 (taulukko)

Terveydensuojelujärjestys