Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Jyväskylän avoin yliopisto järjestää erityiskasvatuksen ja -opetuksen teemaillan Keuruulla 5.11.2019 klo 17-20. Illan aikana keskustellaan mm. erilaisuudesta, oppimisen esteistä ja tukemisesta sekä osallisuudesta ja erityispedagogiikan opiskelusta. Illan aikana kartoitetaan myös kiinnostusta erityispedagogiikan perusopintoihin ja alueellisen opintoryhmän muodostamiseen.

Keskustelemassa on Jyväskylän yliopiston ja Keuruun sekä lähikuntien asiantuntijoita. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Ilmoittaudu mukaan!

Paikka: Keuruun lukio/yläkoulun audiorio (Jussi Rainiontie 5 A)

Teemaillan ohjelma 5.11. "Moninaisuus meissä – mitä meidän olisi hyvä tietää ja ymmärtää?"

16.30-17.00     Kahvitarjoilu

17.00-17.15     Tervetulotoivotus
                        Kaupunginjohtaja Hannu Mars
                        Varajohtaja Merja Karjalainen, Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto

17.15-               Moninaisuus meissä - erityiskasvatuksen ja –opetuksen ajankohtaisia ilmiöitä

Miksi nuoret putoavat kelkasta vai putoavatko
Miten koulujärjestelmä vastaa kaikkien lasten ja nuorten tarpeisiin?
Kuka on toinen ja kuka kuuluu joukkoon?                           
 
Keskustellaan kasvatuksen ja opetuksen mahdollisuuksista vastata näihin ilmiöihin ja kysymyksiin. Keskustelun johdattelijoina ovat yliopistonopettaja Liisa Kytölä ja erityispedagogiikan tuntiopettaja Katja Pihlaja Jyväskylän yliopiston Avoimesta yliopistosta. Keskustelijoina mukana myös paikallisia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan.

19.00-20.00       Moninaisuuden äärellä - miksi opiskella erityispedagogiikkaa avoimessa yliopistossa? Olisiko kiinnostusta alueellisen opiskeluryhmän perustamiseen?

Liisa Kytölä ja Katja Pihlaja     

Kahvitarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan teemailtaan sähköisellä lomakkeella 4.11. mennessä osoitteessa https://urly.fi/1hP7