Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keurusseudun Ateria- ja tukipalvelut Oy toteuttaa koululaisten, varhaiskasvatuksen, henkilöstön ruokapalvelut Keuruulla. Palvelut tuotetaan kustannustehokkaasti ja yhteistyössä toimialojen tarpeiden mukaisesti. Ajantasaiset yhteystiedot löytyvät Katerian sivuilta.

Keittiöt

Keittiöt palvelevat Keuruun keskustassa ja Haapamäen yläkoululla. Asiakkaina ovat koulut, päiväkodit, vanhuspalvelut ja seututerveyskeskuksen sairaala.
Päiväkodeilla toimivat jakelukeittiöt ja niiden palvelut on järjestetty päiväkotien toiminnan mukaan.

Ruokalistat

Keuruun ruokapalveluiden ruokalistat on suunniteltu viiden viikon jaksoon. Perusruokalista on muunneltu ruokavakiosuositusten mukaisesti eri asiakasryhmille.

Ruokalistat ovat luettavissa mobiililaitteilla (Jamix-app). Ruokalista näkyy päiväkohtaisesti kaksi viikkoa eteenpäin ja taaksepäin. Kerralla näkyy vain yhden päivän ateriasisältö. Kaikki ruokalistat ovat luettavissa mobiililaitteilla.

Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua meidän annoskoon mukaisiin tuoteselosteisiimme ja ravintosisältöön. Ruokalistalla saattaa olla muutoksia, joita ei näy listassa.  Muutoksista saa tietoa ruokailuun tullessa henkilökunnalta.

Keittiöiden ruokalistat

Käyttämiemme ruoka-aineiden alkuperämaa:

  • Naudan, sian ja siipikarjan liha suomalaista
  • Maitotuotteet (n. 97 %) pääosin suomalaista, erikoisjuustot EU:n alueelta
  • Rasvat ja öljyt pääosin suomalaista
  • Kananmunat suomalaista
  • Kala ja kalatuotteet pääosin EU:n alueelta
  • Valmisruoka pääosin suomalaista, muutamia poikkeuksia EU:n alueelta
  • Leivät ja pullat suomalaisista leipomoista
  • Perunat, kaali, porkkana ja lanttu pääosin suomalaista, muutamia poikkeuksia kausittain EU:n alueelta
  • Salaatit, paprikat pääosin EU:n alueelta, kausittain suomalaista.
  • Tomaatti ja kurkku suomalaista
  • Hedelmistä omenat ja päärynät pääosin EU:n alueelta
  • Marjat pääosin suomalaista, muutamia poikkeuksia EU:n alueelta

Erikoisruokavaliot

Ruokapalvelu valmistaa erikoisruokavaliot terveydenhoitajan ja lääkärin toteaman sairauden hoitoon. Lomake on tulostettavissa alla olevasta linkistä:

Ilmoituslomake erityisruokavalioista (pdf)

Omavalvonta

Keittiöissä on omavalvontaohjelma. Terveystarkastajat julkaisevat tarkastuskäynnin tulokset OIVA-raportilla. OIVA raportit löytyvät keittiökohtaisesti alla olevan linkin kautta

Omavalvonnan OIVA-raportit