Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Artikkelin hakemisto

Vastaa koulutustarvekyselyyn ja vaikuta opintotarjontaan Keuruulla! 

Millaista koulutusta Sinä toivot Keuruulle? Entä millaista osaamista Keuruun ja sen lähialueiden työmarkkinoilla mielestäsi tarvitaan?

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto (JY) ja Jyväskylän Ammattikorkeakoulun avoin AMK (JAMK) toteuttavat koulutustarvekyselyn Keuruun seudulla. Käy vastaamassa lyhyeen kyselyyn ja kerro näkemyksesi sinua kiinnostavista oppiaineista sekä opiskelutavoista. Vastauksien pohjalta oppilaitokset pystyvät suunnittelemaan ja tarjoamaan kysyntään vastaavaa koulutusta Keuruun alueelle.

Kysely on avoinna 9.5.2021 saakka. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia.

Vastaa avointen korkeakoulujen koulutustarvekyselyyn

 

Työtön tai lomautettu, opiskele maksutta vuoden 2021 loppuun saakka

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto tarjoaa maksuttomat opinnot työttömille ja lomautetuille vuoden 2021 loppuun saakka. Maksuttomuuden edellytyksenä on ilmaisen orientaatiokurssin suorittaminen 15.6.2021 mennessä. 

Tutustu opintotarjontaan Keuruulla 2021

Avoimen yliopiston kasvatustieteen perusopinnot 25 op

Toteutuneet opinnot 2020

  • Avoimen yliopiston sosiaalityön opintokokonaisuus 25 op
  • Avoimen yliopiston erityispedagogiikan opintokokonaisuus 25 op

Lue erityispedagogiikan opinnot suorittaneiden kokemuksista avoimen yliopiston verkkosivuilla

Kaikille avoimia korkeakouluopintoja

Avoimet korkeakouluopinnot ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat osia yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkinnoista. Mikäli jatkat myöhemmin tutkintokoulutukseen, voit hakea opintojen sisällyttämistä tutkintoosi.

opiskelijoita ryhmässä keskustelemassa

Joustavaa opiskelua yksin ja yhdessä

Opinnot toteutetaan siten, että pystyt opiskelemaan esimerkiksi työn tai muiden opintojen ohella. Opiskelu sisältää esimerkiksi opintomateriaaleihin perehtymistä sekä yksin tai yhdessä työskennellen työstettäviä tehtäviä. 

Et ole yksin opintojesi kanssa. Saat aina tukea ja ohjausta opintoihisi ottamalla meihin yhteyttä. Aktivoikaa opiskelijaporukan kanssa yhteinen opintopiiri paikallisesti – yhdessä opiskelu on antoisampaa!

Ilmoittautuminen ja opintomaksut

Opintoihin ilmoittaudutaan avointen korkeakoulujen verkkosivujen kautta. Kunkin opintojakson kohdalla on kerrottu opintomaksun suuruus. Pääsääntö on, että opintomaksu on 15 euroa opintopisteeltä (op). Ilmoittautuminen on sitova.

Perumisehdot

  • Jyväskylän avoin yliopisto: Voit perua ilmoittautumisesi viikon sisällä ilmoittautumisajan päätyttyä tai suorittaa opinnot etänä. Jos lähiopetus ei toteudu, peruminen on maksutonta. Jos lähiopetus toteutuu, mutta haluat perua ilmoittautumisesi, veloitamme perumisesta aiheutuneina kuluina opintojakson maksun tai enintään 50 euroa.
  • JAMK: 14 päivää ennen opintojen alkua.

Edut opiskelijalle

Opinnoissa saat korkeakoulutasoista opetusta Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston asiantuntijoilta. Lisäksi saat oikeuden käyttää korkeakoulujen oppimateriaaleja, tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Myös kirjastopalvelut, mukaan luettuna elektroniset aineistot ovat käytössäsi.

Opinto-ote

Opintojaksojen suorittamisesta saat halutessasi opinto-otteen. Ota yhteyttä opintojakson järjestämisestä vastaavan korkeakoulun opintopalveluun.

 

Avoimia korkeakouluopintoja Keuruulla järjestävät Jyväskylän yliopisto (JY) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK). 

 Linkki sivulle avoin.jyu.fiLinkki sivulle jamk.fi