Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa
 

Seutukorkeakouluopinnot avoimessa korkeakoulussa keväällä 2023

  • Digimarkkinoinnin opintokokonaisuus 15 op

Ota haltuun markkinoinnin alalla kaivattu digiosaaminen uutuusopinnoissa! JYU avoimen yliopiston uudet digimarkkinoinnin opinnot on mahdollista opiskella Keski-Suomen seutukaupunkien opintoryhmässä. Se mahdollistaa vertaistuen ja keskustelut opintojen teemoihin liittyen. Keski-Suomen opintoryhmällä on oma ryhmänohjaaja, joka on tukena opinnoissa mm. verkkovälitteisissä ohjaustilaisuuksissa.

Opinnot vahvistavat työelämässä toimivien ja alasta kiinnostuneiden digimarkkinoinnin ja -viestinnän valmiuksia tarjoamalla tutkimuksiin perustuvaa ymmärrystä alan kehityksestä. Digimarkkinoinnin opinnot ovat avoimet kaikille, ilman pohjakoulutusvaatimuksia. Opintojen laajuus on 15-30 opintopistettä ja hinta on 15 euroa / opintopiste.

Ilmoittautuminen Keski-Suomen opintoryhmään on auki 1.-12.2.2023. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen seutuopintoihin (jyu.fi)

  • Lähihoitajasta sosionomiksi -polkuopinnot. Syksyllä -22 alkaneet opinnot jatkuvat, Jyväskylän avoin ammattikorkeakoulu

 

Muu avoimien korkeakoulujen opintotarjonta: 

Jyväskylän avoin ammattikorkeakoulu: Tutustu opintokokonaisuuksiin

Jyväskylän avoin yliopisto: Tutustu opintokokonaisuuksiin

Lisäksi: Maksuttomat avoimen yliopiston opintojaksot

Osaamiskokonaisuudet Keski-Suomen aluetarjonnassa 2022–2023

Osaamiskokonaisuudet koostuvat valikoiduista avoimen yliopiston opintojaksoista, joista opiskelija voi koota juuri häntä kiinnostavan ja hyödyttävän opintojen kokonaisuuden. Tutustu uusiin opintokokonaisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan! 

Toteutuneet seutuopinnot 2020-2022

  • Avoimen yliopiston sosiaalityön opintokokonaisuus 25 op
  • Avoimen yliopiston erityispedagogiikan opintokokonaisuus 25 op
  • Avoimen yliopiston kasvatustieteen perusopinnot 25 op
  • Avoimen yliopiston Kasvatustieteen perusopinnot (Äänekoski) 25 op
  • Avoimen ammattikorkeakoulun Lähihoitajasta sosionomiksi -polkuopinnot

Lue erityispedagogiikan opinnot suorittaneiden kokemuksista avoimen yliopiston verkkosivuilla

Kaikille avoimia korkeakouluopintoja

Avoimet korkeakouluopinnot ovat kaikille avoimia iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot ovat osia yliopisto- ja ammattikorkeakoulututkinnoista. Mikäli jatkat myöhemmin tutkintokoulutukseen, voit hakea opintojen sisällyttämistä tutkintoosi.

opiskelijoita ryhmässä keskustelemassa

Joustavaa opiskelua yksin ja yhdessä

Opinnot toteutetaan siten, että pystyt opiskelemaan esimerkiksi työn tai muiden opintojen ohella. Opiskelu sisältää esimerkiksi opintomateriaaleihin perehtymistä sekä yksin tai yhdessä työskennellen työstettäviä tehtäviä. 

Et ole yksin opintojesi kanssa. Saat aina tukea ja ohjausta opintoihisi ottamalla meihin yhteyttä. Aktivoikaa opiskelijaporukan kanssa yhteinen opintopiiri paikallisesti – yhdessä opiskelu on antoisampaa!

Ilmoittautuminen ja opintomaksut

Opintoihin ilmoittaudutaan avointen korkeakoulujen verkkosivujen kautta. Kunkin opintojakson kohdalla on kerrottu opintomaksun suuruus. Pääsääntö on, että opintomaksu on 15 euroa opintopisteeltä (op). Ilmoittautuminen on sitova.

Perumisehdot

  • Jyväskylän avoin yliopisto: Ilmoittautuessasi sitoudut oppiaineen Keski-Suomen opintoryhmään, sen aikatauluun sekä suoritustapoihin.
  • Jamk: Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään 14 päivää ennen opintojen alkua.

Edut opiskelijalle

Opinnoissa saat korkeakoulutasoista opetusta Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston asiantuntijoilta. Lisäksi saat oikeuden käyttää korkeakoulujen oppimateriaaleja, tietojärjestelmiä ja ohjelmistoja. Myös kirjastopalvelut, mukaan luettuna elektroniset aineistot ovat käytössäsi.

Opinto-ote

Opintojaksojen suorittamisesta saat halutessasi opinto-otteen. Ota yhteyttä opintojakson järjestämisestä vastaavan korkeakoulun opintopalveluun.

 

Avoimia korkeakouluopintoja Keuruulla järjestävät Jyväskylän yliopisto (JYU) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu (Jamk). 

 Linkki sivulle avoin.jyu.fijamk_tunnus_sininen.png