Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Jos haluamaasi aineistoa ei löydy Keski-kirjastoista, sen voi pyytää kaukolainaksi muualta. Kaukolainapyynnön voi tehdä paikan päällä kirjastopisteissä, täyttämällä tämän verkkolomakkeen, sähköpostillaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse. Tärkeitä tietoja ovat teoksen tekijä ja nimi, isbn-numero ja (tenttikirjoissa) mahdollinen painosnumero tai julkaisuvuosi.

Jos kaukolainaksi haluamasi aineisto löytyy Varastokirjastosta, voit tehdä pyynnön siitä suoraan Keskin verkkokirjaston Varastokirjasto-välilehden kautta. Lisätietoja tästä ja muista kaukolainauksen käytännöistä saat verkkokirjaston kaukolainaohjeesta.

Varastokirjastosta tilattavia lainoja lukuun ottamatta kaukopalvelu on maksullista. Kaukolainan hinta on 5 €/nide.

Kaukolainapyyntöä tehdessä kannattaa jo valmiiksi mainita, saako laina maksaa Tilaamme lainat ensisijaisesti maksutta Varastokirjastosta, mutta aina se ei ole mahdollista.

Kaukolainat muihin kirjastoihin

Kaukolainaamme muille kirjastoille ainoastaan Keuruuta koskevaa aineistoa ja muita hankalasti saatavia teoksia. Kurssikirjoja ja suurten kustantajien uutuuksia emme kaukolainaa lainkaan. Jos haluat kaukolainaksi jonkun Keuruulta löytyvän kirjan, ota yhteyttä omaan kirjastoosi, joka hoitaa pyynnön.

Kovin kiireellisiä kaukolainapyyntöjä meille ei kannata osoittaa, koska pystymme postittamaan lainoja vain noin kerran viikossa.