Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruulla on kaavakatuja (pdf) 260 kpl ja niiden kokonaispituus on 80,2 km, niistä on

  • Asvalttipintaa 65,2 km
  • Sirotepintaa 1,9 km
  • Sorapintaa 13,7 km

Haapamäellä on kaavakatuja (pdf) 106 kpl ja niiden kokonaispituus on 28,9 km, niistä on

  • Asvalttipintaa 9,4 km
  • Sorapintaa 19,5 km

Kaduista tarkempia tietoja kunto- ja talvikunnossapitoluokituksineen Keuruulta ja Haapamäeltä luettavaksi taajamakohtaisista taulukoista.

Tietoa kiinteistön omistajalle Keuruulla "Kadun ja eräiden yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapidosta sekä Eräistä naapuruussuhteista (pdf)".

Keuruun ydinkeskustan, Otavan ja Karjolan sekä Haapamäen kaavakatujen talvikunnossapito (Haapamäen osalta myös kesäkunnossapito) on yksityisillä urakoitsijoilla.

Keuruulla Kurkiniemen, Seiponmäen, Ketvelniemen, Mustasaaren, Melonsaaren, Varissaaren, Haiton, Kukkainniemen, Tervan, Pappilanniemen, Lehtiniemen, Päkärin, Kivelän, Yliahon Lapinmäen, Nyyssännimen ja Sysivuoren alueiden kaavakatujen kunnossapito on kunnallistekniikan konekeskuksella.

Katuvaloissa on yösäästö klo 23.30 - 06.00 (pl Keuruun ja Haapamäen ydinkeskustojen alueet ja Yliaho). Katuvalojen kunnossapitoon liittyvät yhteydenotot yhdyskuntatekniikkaan sähköpostilla (kunnallistekniikka.keuruu(at)keuruu.fi), joka tekee työmääräykset kunnostajalle (Radiki Oy).

Teknisen päivystystyksen (24/7) numero on 0400 245 615.