Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

 

 

Keuruun Urheluakatemia logo 1 1

Lajit

Painopistelajeina ovat taitolinja, jalkapallolinja ja jääkiekkolinja. Taitolinja on taitovalmennukseen painottuva linja, jossa painotetaan erilaisia yleisten urheilu- ja liikuntataitojen kehittämistä. Linja sopii mm. voimistelijoille, team gym-harrastajille, yksilölajien urheilijoille ja muiden joukkuelajien harrastajille. Harjoitukset suunnitellaan yleisesti kaikkia kehittäviksi/tukeviksi harjoitteiksi.

Akatemiavalmentajat lukuvuonna 2024-2025:

Taitolinja: Vaihtuvat valmentajat
Jalkapallolinja: Markus Ilmarinen
Jääkiekkolinja: Tino Kohonen
Valinnaisaine: Samu Tuomaala ja Päivi Helander

Tavoitteet

Urheiluakatemiatoiminnan tavoitteena on, että lahjakkaalla urheilijalla olisi mahdollisuus kehittyä ja menestyä urheilijana, opiskella joustavasti valmentautumisen ohella ja siirtyä edelleen työelämään urheilu-uran aikana tai sen jälkeen. Akatemia-toiminnassa keskeistä on tarjota lähellä urheilijaa oikeanlainen kasvuympäristö, joka tukee kilpailu- ja jopa huippu-urheilijaksi kehittymistä.

Toiminnan sisältö

Toiminnan sisältö muodostuu yleisestä liikunnallisten ja motoristen taitojen kehittymistä tukevasta harjoittelusta, painopistelajeissa lajikohtaisista treeneistä, kehontuntemuksen ja lihashuollon harjoittelusta sekä mm. Suomen Olympiakomitean Kasva urheilijaksi - opetusmateriaalin sisältöteemoista. Harjoittelussa on tärkeää monipuolisuus ja ominaisuus-lähtöinen harjoittelu lajiharjoittelun ohella. Lajivalmennusta järjestetään keskimäärin kerran viikossa kouluajan ulkopuolella. Keuruun urheiluakatemiatoiminta kuuluu Jyväskylän urheiluakatemian yhteistyöverkostoon.

Urheiluakatemian leirit lukuvuonna 2024-2025

 

Lukuvuonna 2024-2025 järjestetään 3-4 kpl 2 päiväisiä leirejä nuorille urheilijoille

Lisätietoja

Keuruun yhteiskoulun yläkoulun rehtori Jukka Oikarinen puh. 040 513 5822,Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jalkapallolinjan akatemiavalmentaja Markus Ilmarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jääkiekkolinjan akatemiavalmentaja Tino Kohonen, puh. 050 564 7652, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

 20240412_110109.jpg