Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

 

Keuruun Urheluakatemia logo 1 1

Lajit

Painopistelajeina ovat jääkiekko, jalkapallo ja uutena lukukaudelle 22-23 taitolinja. Taitolinja on taitovalmennukseen painottuva linja, jossa painotetaan erilaisia yleisten urheilu- ja liikuntataitojen kehittämistä. Linja sopii mm. voimistelijoille, team gym-harrastajille, yksilölajien urheilijoille ja muiden joukkuelajien harrastajille. Harjoitukset suunnitellaan yleisesti kaikkia kehittäviksi/tukeviksi harjoitteiksi.

Akatemiavalmentajat lukuvuonna 2022-2023:

Taitolinja: Katri Paananen
Jalkapallolinja: Markus Ilmarinen
Jääkiekkolinja: Jarkko Savukoski
Valinnaisaine: Samu Tuomaala

Tavoitteet

Urheiluakatemiatoiminnan tavoitteena on, että lahjakkaalla urheilijalla olisi mahdollisuus kehittyä ja menestyä urheilijana, opiskella joustavasti valmentautumisen ohella ja siirtyä edelleen työelämään urheilu-uran aikana tai sen jälkeen. Akatemia-toiminnassa keskeistä on tarjota lähellä urheilijaa oikeanlainen kasvuympäristö, joka tukee kilpailu- ja jopa huippu-urheilijaksi kehittymistä.

Toiminnan sisältö

Toiminnan sisältö muodostuu yleisestä liikunnallisten ja motoristen taitojen kehittymistä tukevasta harjoittelusta, painopistelajeissa lajikohtaisista treeneistä, kehontuntemuksen ja lihashuollon harjoittelusta sekä mm. Suomen Olympiakomitean Kasva urheilijaksi - opetusmateriaalin sisältöteemoista. Harjoittelussa on tärkeää monipuolisuus ja ominaisuus-lähtöinen harjoittelu lajiharjoittelun ohella. Lajivalmennusta järjestetään keskimäärin kerran viikossa kouluajan ulkopuolella. Keuruun urheiluakatemiatoiminta kuuluu Jyväskylän urheiluakatemian yhteistyöverkostoon.

Urheiluakatemian leirit lukuvuonna 2022-2023

  • Lokakuu to-pe 6.-7.10.2022
  • Marraskuu to-pe 17-18.11.2022
  • Tammikuu ma-ti 23-24.1.2023
  • Maaliskuu ma-ti 27-28.3.2023
  • Toukokuu to-pe 4-5.5.2023

Lisätietoja

Keuruun yhteiskoulun yläkoulun rehtori Jukka Oikarinen puh. 040 513 5822,Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jalkapallolinjan akatemiavalmentaja Markus Ilmarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jääkiekkolinjan akatemiavalmentaja Jarkko Savukoski, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Taitolinjan akatemiavalmentaja Katri Paananen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.