Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruulla jätteiden vastaanotto on toteutettu yhteistyössä Keuruulla toimivien jätehuoltoyritysten kanssa. Pihlajavedellä on sekajätteille tarkoitettu Pihlajaveden kyläyhdistyksen ylläpitämä jäteasema, jonka käyttäjäksi voi liittyä kyläyhdistyksen kautta.

Hyötyjätteille on keräyspisteitä eri puolilla kaupunkia ja lähimmän pisteen sijainnin voi tarkistaa http://www.kierratys.info -sivustolta sekä kaupungin ylläpitämät keräyspisteet. Kotitalouksien lajiteltujen hyötyjätteiden toimittaminen pisteille on ilmaista.

Huom! Puutarhajätteen ja risujen vastaanotto lisätietoa tästä.

Yliahon pienkierrätysasema, puh. 0400 645 010

Yliahon pienkierrätysasema sijaitsee Yliahon teollisuusalueella Lassila & Tikanojan jätteenkäsittelylaitoksen yhteydessä osoitteessa Pihtikuja 4, 42700 Keuruu. Pienkierrätysasema on avoinna arkisin klo 7 - 16.
Täällä vastaanotetaan kotitalouksien vaaralliset jätteet (kaupungin järjestämä keräys punaisessa kontissa), sähkö- ja eletroniikkaromu maksutta.

Pienkierrätysasemalla otetaan vastaan kotitalouksien jätteiden pieneriä (alle 3 m3:n erät). Eri jätejakeille on merkityt vastaanottopaikat, joihin jätteen tuoja lajittelee jätteensä laitoksen ohjeiden mukaisesti. Yli 3 m3:n kertaeristä tulee ilmoittaa ennakolta, jotta asemalle voidaan järjestää riittävästi vastaanottotilaa.

Vastaanotettavat jätejakeet ovat:

- keräyspaperi (ilmainen)
- keräyspahvi (ilmainen)
- keräyslasi (lasipakkaukset) (ilmainen)
- metalli (ilmainen)
- sähkö- ja elektroniikkaromu (yksityistaloudet ilmainen)
- vaarallinen jäte (asianmukaisesti pakattuna ja merkittynä ja alkuperäispakkauksissa) (yksityistaloudet ilmainen)
- keräysmuovi
- rakennusjäte
- sekalainen puu
- tietosuojamateriaali
- puutarhajäte
- energiajae
- sekajäte (ikkunalasi, auton tuulilasit jne)