Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Seuraava Jousisoitintapahtuma järjestetään Keuruulla 29.-30.1.2022.
Katselmus on suunnattu keskisuomalaisille, taiteen perusopetusta antavien musiikkioppilaitosten jousisoittajille. Pienyhtyesarjaan voivat osallistua myös muut soittimet, mutta kokoonpanossa (2-5 soittajaa) vähintään yhden soittimen tulee olla jousisoitin.

Jousisoitintapahtuma järjestetään Keuruun koulukeskuksessa, Kulttuuritalo Kimarassa. Arvioitsijoina ovat Tapani Heikinheimo ja Janne Malmivaara. Tapahtumaa tukee Keski-Suomen musiikin edistämissäätiö ja järjestelyistä vastaa Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto.

Kimara sijaitsee Keuruun ala-asteen ns. kivikoulun pihapiirissä (katuosoite Keuruuntie 18). Kimaran pysäköintialue os. Koulutie 3. Koulun pihalla ei pysäköinti ole sallittua.

Jokainen osallistuja saa arvosteluraadilta suullisen palautteen, myös oppilassäestäjä. Lisäksi kaikki saavat kunniakirjan ja pienen stipendin. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot katselmuksen säännöistä (pdf).

Tapahtuma oli kaksipäiväinen, mutta soittajille yksipäiväinen.

Osallistumismaksu 25 eur laskutetaan tapahtuman jälkeen (lisätietoa opistosihteeri Päivi Tastula 040 178 4085 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
Ilmoittautuminen pe 26.11.2021 mennessä.
Maksua ei peritä, mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa pe 14.1. 2022 klo 15.00 mennessä. Maksu ei sisällä ruokailua.
Mikäli soittaja ilmoittautuu kahteen eri sarjaan, maksu on yhteensä 35 euroa.

Ilmoittautumislomake (pdf) jousisoittaja
Ilmoittautumislomake (word) jousisoittaja
Ilmoittautumislomake (pdf) oppilassäestäjä
Ilmoittautumislomake (word) oppilassäestäjä

Paikkakunnan ruokailuvaihtoehdoista jaetaan tietoa katselmuksen infopisteestä Kimarassa sekä mm. Visit Keuruun sivustolta https://www.visitkeuruu.fi/fi/palvelut/syo-ja-nuku/ruokailu-ja-kahvilat/ 
Kimarassa on katselmuksen aikana musiikkiopiston vanhempaintoimikunnan puffetti, jossa myydään mm. kahvia, teetä, virvokkeita sekä pientä suolaista ja makeaa. 

Suur-Keuruu kirjoitti v. 2018 tapahtumasta seuraavan jutun sekä
ennakkojutun tapahtumaan valmistautumisesta.

Tiedustelut: Tiiu Tuominen 0400 355876 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 


Tälle sivulle päivitetään katselmuksen sarjakohtainen aikataulu tammikuussa 2022.