Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Edellinen Jousisoitintapahtuma järjestettiin 9.4.2022. Tälle sivulle laitetaan tietoa seuraavasta tapahtumasta, kun sen ajankohta on selvillä.Katselmus toteutetaan lähitapahtumana, noudattaen voimassa olevia koronamääräyksiä. Saavuthan paikalle vain jos sinulla ei ole flunssanoireita. Käytämme Kimarassa maskeja ja noudatamme hyvää käsihygieniaa.

HUOM Tällä kertaa tapahtuman aikana ei Kimarassa ole kahvilan palveluja, mutta omia eväitä pääsee nauttimaan Kimaran lämpiöön pöydän ääreen. Koulukeskusta vastapäätä on Keuruun uimahalli, jossa kahvilan herkkuja pääsee nauttimaan myös lauantaina. Keuruuntien varrelta löytyy myös kahvila Satumaa ja useita ruokapaikkoja.

Muutos: Janne Malmivaaran sairausloman takia hänen tilalleen toiseksi arvioitsijaksi saapuu Tuomas Rousi.

6.4. päivitetty aikataulu ladattavissa pdf-tiedostona 

Viimehetken peruutukset ja muutokset ilmoitettava Tiiu Tuomiselle
puh 0400 355876 tai email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Osallistumismaksu 25€ laskutetaan tapahtuman jälkeen.Katselmus on suunnattu keskisuomalaisille, taiteen perusopetusta antavien musiikkioppilaitosten jousisoittajille. Pienyhtyesarjaan voivat osallistua myös muut soittimet, mutta kokoonpanossa (2-5 soittajaa) vähintään yhden soittimen tulee olla jousisoitin.

Jousisoitintapahtuma järjestetään Keuruun koulukeskuksessa, Kulttuuritalo Kimarassa. Arvioitsijoina ovat Tapani Heikinheimo ja Janne Malmivaara. Tapahtumaa tukee Keski-Suomen musiikin edistämissäätiö ja järjestelyistä vastaa Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto.

Kimara sijaitsee Keuruun ala-asteen ns. kivikoulun pihapiirissä (katuosoite Keuruuntie 18). Kimaran pysäköintialue os. Koulutie 3. Koulun pihalla ei pysäköinti ole sallittua.

Jokainen osallistuja saa arvosteluraadilta suullisen palautteen, myös oppilassäestäjä. Lisäksi kaikki saavat kunniakirjan ja pienen stipendin. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot katselmuksen säännöistä (pdf).

Osallistumismaksu 25 eur laskutetaan tapahtuman jälkeen (lisätietoa opistosihteeri Päivi Tastula 040 178 4085 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).
Ilmoittautuminen pe 26.11.2021 mennessä.
Maksua ei peritä, mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa pe 14.1. 2022 klo 15.00 mennessä. Maksu ei sisällä ruokailua.
Mikäli soittaja ilmoittautuu kahteen eri sarjaan, maksu on yhteensä 35 euroa.

Ilmoittautumislomake (pdf) jousisoittaja
Ilmoittautumislomake (word) jousisoittaja
Ilmoittautumislomake (pdf) oppilassäestäjä
Ilmoittautumislomake (word) oppilassäestäjä

Paikkakunnan ruokailuvaihtoehdoista jaetaan tietoa katselmuksen infopisteestä Kimarassa sekä mm. Visit Keuruun sivustolta https://www.visitkeuruu.fi/fi/palvelut/syo-ja-nuku/ruokailu-ja-kahvilat/ 
Kimarassa on katselmuksen aikana musiikkiopiston vanhempaintoimikunnan puffetti, jossa myydään mm. kahvia, teetä, virvokkeita sekä pientä suolaista ja makeaa. 

Suur-Keuruu kirjoitti v. 2018 tapahtumasta seuraavan jutun sekä
ennakkojutun tapahtumaan valmistautumisesta.

Tiedustelut: Tiiu Tuominen 0400 355876 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

2022 Jousisoitintapahtumaan on saatu ilmoittautumisia seuraavasti:
alle 10v.  4 osallistujaa (kaksi selloa ja kaksi viulua)
10-12 v.  9 osallistujaa (sello, kontrabasso ja 7 viulua)
13-15 v.  7 osallistujaa (sello ja 6 viulua)
16v.-      1 osallistuja (sello)
yhtye     3 osallistujaa (kaksi duoa ja yksi trio)