Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Seuraava Jousisoitintapahtuma järjestetään Keuruulla tammikuussa 2022, lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

Alla edellisen tapahtuman tietoja


Keuruulla järjestettiin 24.-25.3.2018  Jousisoitintapahtuma keskisuomalaisille, taiteen perusopetusta antavien musiikkioppilaitosten jousisoittajille.

Jousisoitintapahtuma järjestettiin Keuruun koulukeskuksessa, Kulttuuritalo Kimarassa. Arvioitsijoina olivat Tapani Heikinheimo ja Maarit Kirvessalo-Nurmela. Tapahtumaa tuki Keski-Suomen musiikin edistämissäätiö ja järjestelyistä vastasi Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto. Myös Osuuskauppa Keskimaa antoi Jousitoitintapahtumalle tukea.

Kimara sijaitsee Keuruun ala-asteen ns. kivikoulun pihapiirissä (katuosoite Keuruuntie 18). Kimaran pysäköintialue os. Koulutie 3. Koulun pihalla ei pysäköinti ole sallittua.

Jokainen osallistuja saa arvosteluraadilta suullisen palautteen, myös oppilassäestäjä. Lisäksi kaikki saavat kunniakirjan ja pienen stipendin. Tarkemmat ohjeet ja lisätiedot katselmuksen säännöistä: Katselmuksen säännöt pdf-muodossa

Tapahtuma oli kaksipäiväinen, mutta soittajille yksipäiväinen.

Tapahtuma Facebookissa

Sunnuntaina 25.3. Kimarassa esiintyiKeski-Suomen musiikkiopistojen yhteinen kansanmusiikkiorkesteri Ville Ojasen johdolla. Orkesteri harjoitteli viime kesänä ohjelmistoa yhteisellä musiikkileirillä Äänekoskella ja ohjelmisto on sen jälkeen esitetty myös Saarijärvellä ja Jämsässä. Konsertin yhteydessä jaettiin sunnuntain osallistujien stipendit. 

Osallistumismaksu 30 eur  20 eur laskutetaan tapahtuman jälkeen (lisätietoa opistosihteeri Päivi Tastula). Maksua ei peritä, mikäli osallistuja peruuttaa tulonsa pe 16.3. klo 15.00 mennessä. Maksua alennettiin, koska siihen ei sisälly tällä kertaa lounasta.

Paikkakunnan ruokailuvaihtoehdoista jaetaan tietoa katselmuksen infopisteestä Kimarassa sekä mm. Visit Keuruun sivustolta https://www.visitkeuruu.fi/fi/syo-nuku/ruokailu-ja-kahvilat Kimarassa on katselmuksen aikana musiikkiopiston vanhempaintoimikunnan puffetti, jossa myydään mm. kahvia, teetä, virvokkeita sekä pientä suolaista ja makeaa. Puffetti auki la klo 9-16 ja su klo 9-14.