Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Ilmoittautuminen on alkanut 22.8.2023

Syksyn kursseille pääsee ilmoittautumaan puhelimitse numerossa 040 640 4694 tai netissä opiston opinto-ohjelmasivuilla (opistopalvelut.fi/keuruu) tiistaista 22.8. klo 9 alkaen. 

HUOM! Tekstiviestillä tai sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

Lukuvuoden 2023-2024 kurssit on luettavissa netissä

Ensi lukuvuoden opinto-ohjelma on valmis. Kurssitiedot on julkaistu 9.6.2023 kansalaisopiston opinto-ohjelmasivuilla (opistopalvelut.fi).

Paperinen opinto-ohjelma jaetaan Postin välityksellä Keuruun, Multian ja Petäjäveden talouksiin elokuussa 9.8.2023. HUOM! Posti jakaa ohjelmia vain ns. sallittuihin talouksiin, joten talouksiin, joilla on mainoskielto, ohjelmaa ei jaeta, mutta sen voi hakea alueen kirjastoista 10.8.2023 alkaen.

Opintopistekurssit ja osaamisperusteisuus

Kansalaisopiston joiltakin kursseilta on syksystä 2023 alkaen mahdollisuus saada opintopisteitä. Näin voit saada kurssilla kertyneen osaamisesi paremmin näkyviin itsellesi ja muille ja hyödyntää opintojasi esimerkiksi työelämässä ja muissa opinnoissa. Lue lisää opintopistekursseista

Kevätnäyttely Kamanassa 2023 - video katsottavissa

Kuvataide- ja kädentaitoryhmien tuotantoa Keuruulta, Multialta ja Petäjävedeltä oli esillä Keuruun Museossa Kamanassa (Kangasmannilantie 4, Keuruu) 11.-27.4.2023. 

Video on katsottavissa Keuruun Museon YouTube-kanavalla (youtube.com)

Kuvia opiston toiminnasta Petäjävedellä

Kuvia musiikki- ja kädentaitoryhmien toiminnasta Petäjävedellä 2022-2023 löytyy opiston pedanet-sivuilta (peda.net/kk)

Historiikin etukansiKansalaisopiston 60-vuotisjuhla ja historiikki

Juhla pidettin Keuruun yhteiskoulun salissa su 16.4.2023 klo 14. Ohjelmassa Keuruun, Multian ja Petäjäveden opistoryhmien esityksiä ja kaupunginjohtaja Noora Pajarin puhe. Kahvitarjoilun ruokasalissa ennen juhlaa järjestivät Keuruun lukion yrittäjyyslinjan opiskelijat.

Juhlassa julkaistiin opiston pienimuotoinen 60-vuotishistoriikki. Kirjaa myydään opiston toimistossa, Keuruun ja Petäjäveden kirjastoissa sekä Multian kunnantuvalla. Hinta 15 €.

 

 

 

 

 

Aiempien vuosien näyttely- ja videolinkkejä

Kevätjuhlat ja näyttelyt 2022

Petäjäveden keramiikka- ja kädentaitoryhmien virtuaalinen kevätnäyttely on julkaistu opiston Pedanet-verkkosivuilla (linkki)

Koko opiston yhteinen kevätjuhla pidettiin Multialla Sinervän koululla la 7.5. Koululla oli juhlan yhteydessä myös näyttely.

Kevätnäyttely Keuruun museossa Kamanassa (Kangasmannilantie 4)  on päättynyt 27.4. Keuruun museon julkaisema video kansalaisopiston kevätnäyttelystä on katsottavissa YouTubessa (linkki).

Kevätnäyttely 2021 Kamanassa päättyi - virtuaalinen näyttely katsottavissa

Virtuaalinen kevätnäyttely lukuvuoden aikana Keuruulla, Multialla ja Petäjävedellä valmistettujen töiden kuvista on katsottavissa kansalaisopiston Peda.net-sivuilla.

Kansalaisopiston kevätnäyttely oli Kamanassa Keuruun Museossa 9.4.-27.4.2021. Keuruun Museo striimasi kansalaisopiston kevätnäyttelyn verkkoavajaiset pe 9.4. klo 18 ja tallenne on katsottavissa osoitteessa https://www.facebook.com/keuruunmuseo

Petäjäveden osaston 50-vuotisjuhlavideo

Keuruun kansalaisopiston Petäjäveden osaston 50-vuotisjuhla oli tarkoitus pitää keväällä 2020, mutta koronapandemian vuoksi sitä oli siirrettävä. Yleisötilaisuuden sijasta on kevään 2021 aikana koottu yhteistyössä Petäjäveden kunnan kanssa video opiston musiikkiryhmien esityksistä ja kädentaitoryhmien tuotannosta. Videolla kuullaan myös Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reinan juhlapuhe ja nähdään Kansalaisopistojen Liiton ansiomerkkien jako pitkäaikaisille toimijoille. Video on katsottavissa YouTubessa (linkki).   

 

Muutamia kuvia löytyy myös kuvagalleriasta