Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupungin alueella tapahtui vuosien 2005–2016 välisenä aikana 191 poliisin tietoon tullutta henkilövahinko-onnettomuutta, joissa on loukkaantunut yhteensä 182 ja kuollut yhdeksän ihmistä. Loukkaantumisista ja liikennekuolemista 118 tapahtui henkilöautolla liikenteessä olleille, 25 mopoilijoille ja moottoripyöräilijöille ja 23 jalankulkijoille ja pyöräilijöille.

Liikenneturvallisuustyöryhmä

Kaupungin liikenneturvallisuustyötä koordinoidaan ja edistetään poikkihallinnollisessa liikenneturvallisuustyöryhmässä.

Työryhmän toiminta on ennen kaikkea koordinoivaa: konkreettisten toimien suunnittelua, tehtävien jakamista edelleen, liikenneturvallisuuteen liittyvää viestintää, liikenneturvallisuustilanteen seurantaa jne. Työryhmän toiminnassa painopiste on liikennekasvatuksessa ja viestinnässä sekä eri hallintokuntien päivittäisessä liikennekasvatustyössä eri ikäryhmien parissa. Myös liikenneympäristön turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä käsitellään tarpeen mukaan.

Keuruun liikenneturvallisuustyöryhmä kokoontuu kerran vuodessa keväisin. Työryhmän apuna toimii Keski-Suomen liikenneturvallisuustoimija.

Onko mielessäsi liikenneturvallisuuteen liittyvä kysymys tai aloite? Ota yhteyttä Keuruun liikenneturvallisuustyöryhmän puheenjohtajaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..  

Hyödyllisiä linkkejä ja materiaaleja