Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Hakuaika lukuvuonna 2020 - 2021 järjestettävään aamu- ja iltapäivätoimintapaikkaa on 2.3. - 3.5.2020. Hakulomakkeita saa kouluilta, kaupungintalon asiointipisteestä ja iltapäivätoimintapisteistä. Lomakkeen voi myös tulostaa alla olevasta linkistä. Hakemukset palautetaan varhaiskasvatuspalveluille (kaupungintalo) osoitteeseen: Multiantie 5, 42700 Keuruu.

Keuruun kaupunki järjestää iltapäivätoimintaa 1. - 2. lk:n oppilaille Keuruun keskustan alueella Aurinkolinnassa ja Kivelän koululla sekä Haapamäen yhteiskoulussa. Aamupäivätoimintaa järjestetään Keuruun keskustassa Aurinkolinnassa. Aamu- ja iltapäivätoimintaa on arkisin ma - pe, tarkemmat ajat ko. toimipisteistä. Iltapäivätoiminnassa on mahdollisuus levätä, leikkiä, pelata, askarrella ja olla kavereiden kanssa turvallisten aikuisten seurassa.

Toimintaan voi hakea myös kesken toimintakauden, jolloin hakemukset palautetaan toiminnanjärjestäjälle, joka toimittaa ne edelleen varhaiskasvatuspalveluihin. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka myönnetään, mikäli ryhmässä on vielä tilaa.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan paikka ei siirry seuraavalle lukuvuodelle, vaan toimintaan haetaan lukuvuodeksi kerrallaan edellisen kevään hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antaa: koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori
Niina Sunila, p. 040 628 2741.

 Aamu- ja iltapäivätoiminnan hakulomake 2020-2021 (pdf)