Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupunki järjestää iltapäivätoimintaa 1. - 2. lk:n oppilaille Keuruun keskustan alueella Aurinkolinnassa ja Kivelän koululla sekä Haapamäen yhteiskoulussa. Aamupäivätoimintaa järjestetään Keuruun keskustassa Aurinkolinnassa. Aamu- ja iltapäivätoimintaa on arkisin ma - pe, tarkemmat ajat ko. toimintapaikasta. Iltapäivätoiminnassa on mahdollisuus levätä, leikkiä, pelata, askarrella ja olla kavereiden kanssa turvallisten aikuisten seurassa.

Toimintaan voi hakea kesken toimintakauden. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka myönnetään, mikäli ryhmässä on vielä tilaa. Hakulomakkeita saa kouluilta, kaupungintalon asiointipisteestä ja iltapäivätoimintapisteistä. Lomakkeen voi myös tulostaa tekstin alla olevasta linkistä. Hakemukset palautetaan toimintapaikkaan, josta ne toimitetaan edelleen varhaiskasvatuspalveluihin päätöksentekoa varten.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan paikka ei siirry seuraavalle lukuvuodelle, vaan toimintaan haetaan lukuvuodeksi kerrallaan edellisen kevään hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antaa: koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori
Niina Sunila, p. 040 628 2741.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan hakulomake 2021-2022 (pdf)