Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityistä tukea saavien sekä toiminta-alueittain etenevän opetuksen oppilaille. Kaupungin Kasvun ja hyvinvoinnin palvelut päättää toiminnan järjestämisestä ja laajuudesta.

Toimintaan haetaan täyttämällä hakulomake, joka toimitetaan Keuruun ala-asteelle, osoite: Keuruuntie 18, 42700 Keuruu. Lomakkeen saa myös kaupungintalon asiointipisteestä ja iltapäivätoiminnan toimintapaikoista tai tulostamalla tästä:

Aamu- ja iltapäivätoiminnan hakulomake 2024-2025 (pdf)

Tervetuloa-kirje huoltajille (pdf) - päivityksessä

Tervetuloa-kirje huoltajille KEVA-apip (pdf) - päivityksessä

Esitietolomake (pdf)

Lasten tulo- ja hakuajat ip-toimintaan (pdf)

Aamu- ja iltapäivätoiminnan laskutusinfo (pdf) -  päivityksessä

Aamu- ja iltapäivätoiminnan asiakaspaikan irtisanomisilmoitus (pdf)


Iltapäivätoimintaa 1. - 2. lk:n oppilaille järjestetään:

  • Keuruun keskustan alueella Keuruun ala-asteella kivikoululla ja Kivelän koululla
  • Haapamäen yhteiskoululla

Aamupäivätoimintaa järjestetään:

  • Keuruun ala-asteen Kivikoululla
    (Kivelän koulun osalta kartoitetaan, tuleeko aamupäivätoimintaan riittävästi ilmoittautumisia. Kasvun ja hyvinvoinnin lautakunta linjaa toiminnan jatkosta hakuajan päättymisen jälkeen)

Toimintaa järjestetään arkisin maanantaista perjantaihin. Tarkemmat ajat toimintapaikoista.

Iltapäivätoiminnassa on mahdollisuus levätä, leikkiä, pelata, askarrella ja olla kavereiden kanssa turvallisten aikuisten seurassa.

Toimintaan voi hakea myös kesken toimintakauden. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka myönnetään, mikäli ryhmässä on vielä tilaa. Hakulomakkeita saa kouluilta, kaupungintalon asiointipisteestä ja iltapäivätoimintapisteistä. Lomakkeen voi myös tulostaa tekstin alla olevasta linkistä. Hakemukset jätetään aamu- ja iltapäivätoiminnan toimipisteeseen.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan paikka ei siirry seuraavalle lukuvuodelle, vaan toimintaan haetaan lukuvuodeksi kerrallaan edellisen kevään hakuajan puitteissa.

Lisätietoja antaa aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Niina Sunila, p. 040 628 2741