Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Voit lähettää Keuruun kaupungille suojatun sähköpostin kautta henkilötietoja, muita luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja tai niitä sisältäviä liitteitä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi henkilötunnus, pankkitilinumero tai terveydentilaa koskevat tiedot.

Ohjeet suojatun sähköpostin lähettämiseen

  1. Suojattu sähköpostiviesti lähetetään verkkosivun kautta suoraan kaupungin työntekijän sähköpostiosoitteeseen: Klikkaa henkilön nimeä, josta avautuu viestin kirjoitussivu.
  2. Kirjoita oma sähköpostiosoitteesi kenttään ”Lähettäjän sähköpostiosoite”. Saat tähän osoitteeseen Turvapostipalvelulta lähetyksesi vahvistuspyynnön.
  3. Kirjoita viestin Otsikko ja sen jälkeen viestisi Viesti-kenttään. Huom! Jos haluat vastauksen suojatulla sähköpostilla, liitä viestikenttään puhelinnumerosi. Saat tekstiviestinä suojatun viestin avaamiseen tarvittavan salasanan.
  4. Lisää halutessasi liite/liitteitä kohdasta ”Selaa…” (mahdollista lähettää yhteensä 12 liitettä, tiedostokoko max. 100 Mt)
  5. Viestissä on valmiina salasana, kirjoita se uudelleen kohtaan ”Salasana uudestaan”. Linkistä ”help” avautuu lisätietoja salasanasta. Huom! Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa salasanaa viestin vastaanottajalle, vaan hän saa sen tekstiviestinä automaattisesti kun lähetät viestin.
  6. Kun kaikki on valmista, paina ”Lähetä”.
  7. Tärkeä: Mene tämän jälkeen vielä omaan sähköpostiisi, jonka kirjoitit kohtaan ”Lähettäjän sähköposti”. Saat sinne Turvapostipalvelulta vahvistuspyynnön, jonka linkistä vahvistat itsesi suojatun viestin lähettäjäksi. Ilman tätä vahvistusta suojattu viesti ei lähde vastaanottajalle. Viestiä ei siis voi lähettää jonkun toisen sähköpostiosoitteella.
  8. Jos käyttämäsi tietokone on yhteiskäytössä (esim. kirjastossa), muista tyhjentää lopuksi selaimen sivuhistoria ja välimuisti.

Suojatun sähköpostin Keuruun kaupungilla voit lähettää seuraaville henkilöille:

Paina henkilön/toimiston nimeä, jonka linkistä avautuu suojatun sähköpostin kirjoitussivu.

Vuokra-asuntopalvelut

Esim. asuntohakemukset, henkilötietoja sisältävät liitteet, asiakastietojen muutokset.
asuntopäällikkö Mika Laulainen
palvelusihteeri Marja Peltola

Keuruun Vesi liikelaitos

  • Asiakastietoja sisältävät viestit (esim. hetu, pankkitili ym.), hakemukset liitteineen, omistajan vaihtuminen liitteineen.
  • Liitteet tiedostomuodossa pdf, png tai jpg, muista tiedostomuodoista sovittava etukäteen ennen viestin lähettämistä.

 toimistosihteeri Jaana Vuorela

Sosiaalipalvelut ja vammaispalvelut

Lähetä suojattuna esim. henkilötietoja ja sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvää salassapidettävää materiaalia sisältävät viestit, hakemukset ja liitteet.
Sosiaalipalvelujen sähköposti
Vammaispalvelujen sähköposti

vs. perusturvajohtaja Mari Kolu

Työllisyyspalvelut

Lähetä suojattuna esim. henkilötietoja tai muuta salassa pidettävää materiaalia sisältävät viestit, selvitykset ja liitteet.
työllisyyspäällikkö Erja Ikkala

Vanhuspalvelut

Lähetä suojattuna esim. henkilötietoja ja sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvää salassapidettävää materiaalia sisältävät viesti, hakemukset, selvitykset ja liitteet.
toimistosihteeri Leena Laurila
toimistosihteeri Leila Papinaho
asukasvastaava Johanna Kosloff
palveluohjaaja Kirsi Saarelainen
palveluohjaaja Sari Sand
voimavarahoitaja Kirsi Verlin

Lähetä mm. omaishoidon tuen hoitoilmoitukset:
Vanhuspalveluiden sähköposti

Lomituspalvelut

Esim. hakemukset ja niiden liitteet, päivärahapäätökset, verokortit tai muuta sellaista, jotka sisältävät henkilötietoja tai muuta luottamuksellista tietoa (skannattuna/valokuvattuna).

Lomituspalveluiden sähköposti

Sivistyspalvelut (varhaiskasvatus, opetus, oppilaskuljetukset, sivistystoimen hallinto)

Henkilötietoja sisältävät viestit/liitteet, esim. anomukset lautakunnalle, lausunnot, oppilaskortit, muutokset asiakastietoihin, tietopyynnöt jne. 
toimistonhoitaja Eira Ahonen
Keuruun yhteiskoulun yläkoulun ja lukion asioissa: koulusihteeri Sari Vuorela

Ympäristönsuojelu

Esim. asiat / hakemukset, joihin liittyy joko yrityksen toimintaan liittyvää salaista tietoa tai yksityishenkilöiden salassa pidettävää tietoa (esimerkiksi terveys- tai taloudellinen tilanne hakemuksen tai muun asian perusteena).
ympäristönsuojelusihteerit Taina Lahtinen-Joensalmi ja Helena Jokinen

Palkkatoimisto

Esim. verokortit (skannattuna / valokuvattuna), ja kaikki liitteet, joissa on hlötunnus tai pankkitilinumero.
palkkapalvelusihteeri Sari Puttonen (koulutoimi)
palkkapalvelusihteeri Tarja Pihlainen (varhaiskasvatus)

Hallintopalvelut

Esim. tietopyynnöt, anomukset kaupunginhallitukselle, luottamushenkilöiden henkilötiedot tms. jotka sisältävät henkilötietoja tai muuta luottamuksellista tietoa. Kirjaamolle osoitettavat viestit.

hallintosihteeri Hanna Lahti
palvelusihteeri Anne Savilahti

 

Kaavoituspalvelut

Esim.  henkilötietoja tai muuta luottamuksellista tietoa.

paikkatietoinsinööri Tuula Laaksonen