Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Tukipalvelut tuottaa Keuruun kaupungin ruoka- ja siivouspalvelut kaupungin omaan käyttöön. Palvelut tuotetaan kustannustehokkaasti ja yhteistyössä toimialojen tarpeiden mukaisesti.

Keuruun kaupungin Tukipalvelun alaisuudessa on kolme tuotantokeittiötä. Kouluja palvelee Keuruun keskuskeittiö ja Haapamäen yläkoulun keittiö. Terveyskeskuksen vuodeosastoa ja vanhuspalvelun ateriat Keuruun kaupungin keskustan alueella toimittaa tk-ruokapalvelut ja Haapamäellä yläkoulun keittiö.

Päiväkodit toimii jakelukeittiöinä ja niiden palvelut on järjestetty päiväkotien toiminnan mukaan.

Keuruun ruokapalveluiden ruokalistat on suunniteltu kuuden viikon jaksoon. Perusruokalista on muunneltu ruokavakiosuositusten mukaisesti jokaiselle asiakasryhmälle päiväkodit, koulut ja kokopäiväateriapalvelut.

Keuruun kaupungin Siivouspalveluiden tavoitteena on toimia kustannustehokkaasti, pitää asiakkaiden tilat puhtaana ja tuottaa oikealaatuista ja taajuista siivouspalvelua. Hyvin hoidettu siivouspalvelu vähentää myös korjauskuluja sekä lisää asiakkaiden viihtyvyyttä ja terveyttä. Ammattitaitoiset siivoojat tukevat toiminnan sujuvuutta ja mahdollistavat palvelun laadun.

Omavalvonnan OIVA-raportit

Ruokalistat nyt luettavissa mobiililaitteilla

Keuruun kaupungin ateriapalvelun ruokalistan seuranta uudistuu, siirrymme Jamix-enterprice ohjelman tuottamaan ruokalistapalveluun. Ruokalista näkyy päiväkohtaisesti kaksi viikkoa eteenpäin ja taaksepäin. Kerralla näkyy vain yhden päivän ateriasisältö. Kaikki ruokalistat ovat luettavissa mobiililaitteilla.

Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua meidän annoskoon mukaisiin tuoteselosteisiimme ja ravintosisältöön. Ruokalistalla saattaa olla muutoksia, joita ei näy listassa.  Muutoksista saa tietoa ruokailuun tullessa henkilökunnalta.

Ruokalistat 30.1.2017 alkaen:

Keittiöiden ruokalistat