Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupungin tiloja järjestöjen, seurojen ja kuntalaisten käyttöön vuokraavat vapaa-aikapalvelut, sivistyspalvelut, Perhekeskus Valo sekä vanhuspalvelut.

Liikuntasalit, kentät, uimahalli, nuorisotilat ja Kulttuuritalo Kimara

Vapaa-aikatoimen tiloja voit varata heidän omilta sivuiltaan kohdasta tilavaraukset.

Vapaa-aikatoimen kautta voit varata ja vuokrata kaupungin

  • liikuntasaleja
  • kenttiä ja muita liikuntapaikkoja
  • kulttuuritalo Kimaran tiloja
  • uimahallin tiloja
  • nuorisokeskus Kipinän tiloja ja Haapamäen nuorisotilaa

Näille tiloille on käytössä tilavarauskalenteri Julius, josta voit nähdä varattavissa olevat tilat, niiden vapaat ajat sekä tehdä tilojen varaukset kalenterin kautta. Lue tästä tilanvarauskalenteri Juliuksen saavutettavuusseloste (pdf)

Perhekeskus Valon tilat os. Keuruuntie 22

Myös Perhekeskus Valon tiloja voi vuokrata maksutta käyttöön. Käyttöehtona on, että kohderyhmän täytyy kuulua lapsiin, nuoriin tai lapsiperheisiin. Perhekeskus on lasten, nuorten ja lapsiperheiden kohtaamispaikka, jossa voidaan järjestää toimintaa sivistyspalveluiden, perusturvapalveluiden, Seututerveyskeskuksen ja kolmannen sektorin toimesta.

Perhekeskuksen tiloja voi varata tilavarauskalenteri Juliuksen kautta tai palveluohjaaja Hanna Niinilammen kautta, p. 040 5732 362 (soittoajat ma klo 12-15 ja ti-pe klo 12-13) tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Koulujen ja päiväkotien tilat

Sivistystoimen sivuilta kohdasta koulutilojen vuokraus löydät tietoa kaupungin koulujen ja päiväkotien tilojen vuokraamisesta .

Vanhainkoti Lehtiniemen tilat

Vanhuspalvelut vuokraa vanhainkoti Lehtiniemen tiloja pääasiassa järjestöille ja talon asukkaiden ja asiakkaiden käyttöön. Tilavarauksen tekemisestä voit tiedustella vanhainkoti Lehtiniemen toimistosta, puh. 0400 173 791 tai 040 038 0646.

Tilojen varausmaksut ja käyttöehdot

Vapaa-aikatoimen hinnastot ja käyttöehdot löydät vapaa-aikatoimen omilta sivuilta kohdasta tilavaraukset.

Sivistystoimen hinnastot ja käyttöehdot löydät sivistystoimen sivuilta kohdasta koulutilojen vuokraus.

Perusturvalautakunta päättää vuosittain vanhainkoti Lehtiniemen käyttökorvauksista samalla kun vahvistaa asiakasmaksut. Käyttäjäpalvelut eivät sisälly hintoihin, vaan esimerkiksi mahdollisesta henkilökunnan tekemästä jälkisiivouksesta laskutetaan erikseen. Lehtiniemen tilojen vuokraushinnat löydät perusturvan asiakasmaksuhinnastosta (pdf).