Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupungin tiloja järjestöjen, seurojen ja kuntalaisten käyttöön vuokraavat vapaa-aikapalvelut, sivistyspalvelut sekä vanhuspalvelut.

Vapaa-aikatoimen omilta sivuilta kohdasta tilavaraukset löydät tietoa kaupungin liikuntasalien, kenttien ja muiden liikuntapaikkojen sekä kulttuuritalo Kimaran ja uimahallin tilojen varaamisesta ja vuokraamisesta. Käytössä on tilavarauskalenteri Julius, josta voit nähdä varattavissa olevat tilat, niiden vapaat ajat sekä tehdä tilojen varaukset kalenterin kautta.

Sivistystoimen sivuilta kohdasta koulutilojen vuokraus löydät tietoa kaupungin koulujen ja päiväkotien tilojen vuokraamisesta.

Vanhuspalvelut vuokraa vanhainkoti Lehtiniemen tiloja pääasiassa järjestöille ja talon asukkaiden ja asiakkaiden käyttöön. Tilavarauksista voit tiedustella vanhainkoti Lehtiniemen toimistosta, puh. 0400 173 791 tai 040 038 0646.

Tilojen varausmaksut ja käyttöehdot

Vapaa-aikatoimen hinnastot ja käyttöehdot löydät vapaa-aikatoimen omilta sivuilta kohdasta tilavaraukset.

Sivistystoimen hinnastot ja käyttöehdot löydät sivistystoimen sivuilta kohdasta koulutilojen vuokraus.

Perusturvalautakunta päättää vuosittain vanhainkoti Lehtiniemen käyttökorvauksista samalla kun vahvistaa asiakasmaksut. Käyttäjäpalvelut eivät sisälly hintoihin, vaan esimerkiksi mahdollisesta henkilökunnan tekemästä jälkisiivouksesta laskutetaan erikseen. Lehtiniemen tilojen vuokraushinnat löydät perusturvan asiakasmaksuhinnastosta.