Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Rakennusjärjestyksessä annetaan paikallisista oloista johtuvat suunnitelmallisen ja sopivan rakentamisen, kulttuuri- ja luonnonarvojen huomioon ottamisen sekä hyvän elinympäristön toteutumisen ja säilyttämisen kannalta tarpeelliset määräykset.

Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maankäyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten ja määräysten lisäksi on Keuruun kaupungissa noudatettava rakennusjärjestyksen määräyksiä.

Keuruun kaupungin rakennusjärjestys (pdf) (Voimaantulo: 1.7.2017)

Rakennusjärjestyksen uudistaminen

Keuruun kaupunki on ryhtynyt uudistamaan rakennusjärjestystä. Uudistamisen tavoitteena on rakennusjärjestyksen ajantasaistaminen 1.1.2025 voimaantulevan rakentamislain mukaiseksi. Nykyinen rakennusjärjestys on tullut voimaan 1.7.2017. Tavoitteena on saada uusi rakennusjärjestys voimaan viimeistään 1.4.2025 mennessä.

Aloitusvaihe

Rakennusjärjestyksen uudistamisprosessi alkaa virelle tulolla sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelman (OAS) nähtäville asettamisella.

Kaupunginhallitus asetti 4.3.2024 rakennusjärjestyksen uudistamista koskevan osallistumis- ja arviointisuunnitelman nähtäville 11.3.-25.3.2024 väliseksi ajaksi. Nähtävilläoloaikana osallisilla on mahdollisuus antaa palautetta OAS:sta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sisältöön voi tutustua alla olevasta linkistä.

 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

 

Lisätietoja:
rakennustarkastaja Mia Maula
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0406105562