Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Rakennusjärjestyksessä annetaan paikallisista oloista johtuvat suunnitelmallisen ja sopivan rakentamisen, kulttuuri- ja luonnonarvojen huomioon ottamisen sekä hyvän elinympäristön toteutumisen ja säilyttämisen kannalta tarpeelliset määräykset.

Maankäyttö- ja rakennuslaissa ja asetuksessa olevien sekä muiden maankäyttämistä ja rakentamista koskevien säännösten ja määräysten lisäksi on Keuruun kaupungissa noudatettava rakennusjärjestyksen määräyksiä.

Keuruun kaupungin rakennusjärjestys (pdf) (Voimaantulo: 1.7.2017)


Rakennusjärjestyksen uudistaminen

Vireilletulo

 

Keuruun kaupungin nykyinen rakennusjärjestys on hyväksytty vuonna 2017. Maankäyttö- ja rakennuslain sekä maankäyttö- ja rakennusasetuksen muutosten myötä rakennusjärjestyksen päivittäminen on tullut ajankohtaiseksi. Päivittämistarve koskee erityisesti rakentamisen luvan- tai ilmoituksenvaraisuutta sekä ranta-alueita koskevia määräyksiä. Uudella rakennusjärjestyksellä korvataan valtuuston 22.5.2017 § 17 hyväksymä rakennusjärjestys.

 

Lisätiedot:

Rakennustarkastaja Mia Maula

puh. 040 610 5562

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rakennusjärjestyksen uudistamisen osallistumis- ja arviointisuunnitelma pidetään nähtävillä 14.1.−27.1.2021.

Kuulutus
Osallistumis- ja arviointisuunnitelma