Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruun kaupungintalo

HUOM! Koronavirusepidemian vuoksi kaupungintalo on toistaiseksi suljettu 17.3. alkaen. Ota yhteyttä viranhaltijoihin ja muihin työntekijöihin suoraan puhelimitse, vaihteen kautta tai sähköpostilla.

Puhelinvaihde ja henkilökunnan yhteystiedot

Puhelinvaihde puh. 0207 738 738  ja faksi 014 771 872

Viranhaltijoiden ja työntekijöiden yhteystietoja voit hakea Yhteystietohaun kautta. Voit hakea henkilön nimellä, tittelillä, puhelinnumerolla tai työyksikön nimellä. Haku saattaa joillain selaimilla toimia huonosti, silloin kannattaa kokeilla toista selainta.

Postiosoite ja käyntiosoite

Multiantie 5
42700 Keuruu

Kirjepostin voit myös tiputtaa kaupungintalon pääoven vieressä olevasta postiluukusta.

Sähköposti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • kaupunginhallituksen, lautakuntien tai viranhaltijoiden viralliseen käsittelyyn tarkoitetut sähköpostit
  • asiointipisteen palvelusihteerit jatkolähettävät viestit toimialojen viranhaltijoille kirjausta ja jatkokäsittelyä varten
  • vasemman valikon Anna palautetta -kohdan lomakkeella lähetetty palaute sekä Tietopyyntö -lomakkeella lähetetty pyyntö saada tietoa viranomaisen asiakirjoista ohjautuvat tähän sähköpostiosoitteeseen

Viranhaltijoiden sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi(at)keuruu.fi

Lähetä suojatulla sähköpostilla esimerkiksi henkilötietoja (henkilötunnus, pankkitilinumero, terveystiedot) tai muuta arkaluonteista tai luottamuksellista tietoa sisältävät viestit ja liitteet. Katso ohjeet suojatun sähköpostin lähettämiseen tästä linkistä.

Kaupungintalo avoinna

maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 15.00.
Huom! Koronavirusepidemian vuoksi kaupungintalo on toistaiseksi kiinni 17.3. alkaen. Ota yhteys puhelimitse tai sähköpostilla. Tarvittaessa tapaamisen voi varata sopimalla ajan etukäteen.

Noudatamme liukuvaa työaikaa. Parhaan ja oikea-aikaisen palvelun saat, kun soitat etukäteen asiantuntijamme matkapuhelinnumeroon ja sovit tapaamisajan hänen kanssaan.