Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Keuruulta on erittäin hyvät linja-autoyhteydet maakunnan keskuskaupunkiin Jyväskylään. Keuruu- Jyväskylä välillä palvelevat markkinaehtoisena liikenteenä Matka-Mäkelä Oy sekä Töysän Linja Oy / Karstulan Liikenne Oy.

Keuruu kuuluu myös Tampereen itäiseen seutulippualueeseen. Seutulipulla on mahdollisuus matkustaa rajattomasti kuukauden aikana linja-autojen vakiovuoroliikenteessä seutulippualueen sisällä. Lisätietoa Seutulipusta ja alueista Matkahuollon sivuilta.

VR Oy hoitaa raideliikennettä alueellamme. Keuruu ja etenkin Haapamäen asema ovat keskeisellä paikalla koko Suomen raideliikenne huomioon ottaen. Juna mahdollistaa yhden päivän aikana tapahtuvan asioinnin maamme pääkaupungissa Helsingissä. Etelän suunnan yhteyksien lisäksi juna on hyvä vaihtoehto niin Jyväskylän kuin Seinäjoen suuntaan matkaaville.

Keuruun sisäinen joukkoliikenne

Keuruun kaupunki järjestää palvelu- ja asiointiliikennettä kaupungin rajojen sisällä. Liikenteen piiriin kuuluvat niin haja-asutusalueet kuin Keuruun keskustan alue, jossa palvelee maanantaisin aikataulutettu palveluliikennelinja, Puikkari.

Katso Puikkarin aikataulut tästä.

Katso haja-asutusalueiden palveluliikenteen aikataulut ja yhteystiedot tästä.