Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Tervetuloa Keuruun varhaiskasvatukseen!

Keuruulla kunnallista varhaiskasvatusta ja esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta tarjotaan kolmessa päiväkodissa ja kolmen perhepäivähoitajan kotona. Varhaiskasvatus on lapsiperheille suunnattu palvelu, johon jokaisella alle kouluikäisellä lapsella on subjektiivinen oikeus. 

Tavoitteenamme on tukea kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua, kehitystä, hyvinvointia ja oppimista. Pidämme tärkeänä aktiivista ja avointa yhteistyötä kodin kanssa. Varhaiskasvatuksessa tarjoamme lapselle mahdollisuuden leikkiin ja hoitoon sekä oppimiseen ja ystävyyssuhteisiin vertaisryhmässä. 

Keuruulla luonto on lähellä ja hyödynnämme toiminnassamme monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Lisäksi panostamme laaja-alaiseen oppimiseen, jota tukevat Kulttuuriportaat ja Mediaportaat -toimintamallit. 

Keuruun varhaiskasvatuksessa työskentelee ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö. Meillä myös henkilöstöä koulutetaan, jotta jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa erityisosaamistaan ja tällä tavoin vastata entistä paremmin lasten tarpeisiin. 

 

Tästä pääset tutustumaan Keuruun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan: 

Keuruun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelma 2022 (pdf)

 

Sairauden sattuessa, voit tarkistaa tästä oirekuvan tiedot.

Lasten yleisimmät sairaudet ja niiden hoito


Lapsi leikkii päiväkodin jumppasalissa