Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Lapset oven raossa

Tervetuloa Keuruun varhaiskasvatukseen!

Meillä varhaiskasvatuksessa kasvaa onnellisia ja toimeliaita lapsia, joille annamme hyvät eväät elämänreppuun. Arvonamme on inklusiivisuus, joka näkyy toiminnassamme kaikkien lasten osallistumisessa yhdenvertaisesti yhteisön toimintaan, ja toimintakulttuurin luomiseen sekä he saavat tarvitsemansa tuen.

Panostamme resursseihin ja meillä työskentelee päiväkodin vastaavien ja yksikön apulaisjohtajan lisäksi tiimivastaavat. Lisäksi ryhmissämme on pääsääntöisesti kolme tai neljä työntekijää kasvattamassa ja ohjaamassa lapsia. Koulutamme henkilökuntaamme ahkerasti ja tämä näkyy ajanmukaisina ja asiantuntevina toimintatapoina yhteisössämme.

Tuemme jokaisen lapsen omia, yksilöllisiä vahvuuksia ja autamme niiden löytämisessä sekä soveltamisessa jokapäiväiseen toimintaan. Ammattitaitoiset aikuisemme kannustavat tunne- ja vuorovaikutustaitojen harjoittelussa sekä tarjoavat turvallisen sylin päivän tiimellyksessä. Meillä arki on hyvää ja turvallista.

Retkeilykaupungissamme kaikki päiväkotimme sijaitsevat lähellä puhdasta ja raikasta luontoa, jonne suunnataankin usein aarteiden etsintään ja majanrakennuspuuhiin samalla opetellen kestävää kehitystä ja luontoarvoja. Olemme ylpeitä siitä, mitä saamme yhdessä aikaan.

Tavoitteenamme on tukea kokonaisvaltaisesti lapsen kasvua, kehitystä, hyvinvointia ja oppimista. Pidämme tärkeänä aktiivista ja avointa yhteistyötä kodin kanssa. Varhaiskasvatuksessa tarjoamme lapselle mahdollisuuden leikkiin ja hoitoon sekä oppimiseen ja ystävyyssuhteisiin vertaisryhmässä.