Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

VÄHIMMÄISOPISKELIJAMÄÄRÄ OPINTORYHMISSÄ

Keuruun opistolautakunnan päätöksellä opintoryhmissä on oltava tietty määrä osallistujia. Lautakunnan päätöksen mukaiset vähimmäisopiskelijamäärät ovat:

· Keuruun keskustassa  seitsemän. Poikkeuksena musiikin instrumenttiopetus sekä taiteen perusopetuksen ja kielten jatkoryhmät, joissa vähimmäisopiskelijamäärä on viisi. Viikonloppu- ja erikoiskursseissa vähimmäismäärä on kymmenen.

· Multialla, Petäjävedellä, Haapamäellä ja Keuruun haja-asutusalueella vähimmäisopiskelijamäärä on viisi. Viikonloppu- ja erikoiskursseissa vähimmäismäärä on seitsemän.

Koko lukuvuoden kestävä ryhmä loppuu kesken, kun siinä on ollut kolme perättäistä tai yhteensä kuusi opiskelijamäärän alitusta. Lyhyemmissä kursseissa kolme alitusta johtaa ryhmän lopettamiseen. Kesken kauden loppuvan kurssin maksuja ei palauteta.

OPINTORYHMÄN ALOITUSKERTA ON RATKAISEVA

Jos ensimmäisellä kerralla paikalla ei ole tarpeeksi osallistujia, ryhmä ei ala. Toista kertaa ei enää yritetä. Ole siis mukana ensimmäisellä kerralla!  Jos opiskelijoiden määrä on juuri vähimmäisopiskelijamäärä tai vähän sen yli, ryhmä voi alkaa, mutta kurssimaksuja ei palauteta, vaikka ryhmä loppuisi kesken.