Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Taiteen perusopetus

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Lue lisää musiikin ja tanssinopetuksesta musiikkiopiston verkkosivuilla

Keuruun kansalaisopisto järjestää lähinnä lapsille ja nuorille tarkoitettua kuvataiteen perusopetusta. Kansalaisopiston musiikinopetus tarjoaa sekä ryhmä- että yksilöopetusta kaikenikäisille myös haja-asutusalueella. Esimerkiksi viulun- tai pianonsoiton opiskelun aloittamiseen on kansalaisopistossa varsin matala kynnys.

Katso kuvataiteen perusopetuksesta lisätietoa kansalaisopiston verkkosivuilla

IK-opisto

IK-opisto (Iso Kirja -opisto) on kristillinen kansanopisto, joka tarjoaa viikonloppukursseja, raamattuopintoja, leirejä sekä tapahtumia Keuruulla.

IK-opistossa voi suorittaa kansanopistotasoisia tutkintoja tai kansainvälisesti yliopistotasoisiksi tutkinnoiksi katsottuja tutkintoja muun muassa Raamattuun sekä seurakunta-, nuoriso- ja lähetystyöhön liittyen.

IK-opiston verkkosivut

Ammatillinen koulutus

Gradia Jyväskylä tarjoaa ratkaisuja kaikenikäisten ammatillisiin koulutustarpeisiin

Opiskelu Keuruulta käsin on mahdollista yksilöllisten ja joustavien opintopolkujen avulla. Ammatillisen tutkinnon suorittamisessa hyödynnetään mahdollisimman paljon seutukunnan yrityksissä ja yhteisöissä tapahtuvaa työelämässä oppimista (koulutussopimukset ja oppisopimukset). Lisäksi hyödynnetään Keuruun kaupungin tarjontaa ja opettajia yhteisten tutkinnon osien toteutuksessa.

Keuruulla Gradia järjestää lähihoitajakoulutusta nuorille ja aikuisille. Opintoihin voi hakeutua jatkuvan haun kautta ympäri vuoden. Sosiaali- ja terveysalan perusopinnot on mahdollista aloittaa Keuruulla kaksi kertaa vuodessa.

Gradian verkkosivut

SASKY

SASKYN lähin toimipaikka sijaitsee Mäntässä. Mäntän seudun koulutuskeskuksessa voit opiskella tekniikan, liiketalouden ja palvelujen aloilla. Ammatillisten perustutkintojen lisäksi koulutustarjontaan kuuluu ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja oppisopimuskoulutusta. Koulutuksia myös räätälöidään yritysten tarpeiden mukaan.

Saskyn verkkosivut

Opinto- ja uraohjausta elämän eri vaiheissa

Tietoa aikuisille suunnatuista koulutuksista löydät Opinkeuruu.fi sivustolta, joka esittelee opintomahdollisuuksia Keuruulla ja lähialueilla.

Opinto- ja uraohjausta erilaisissa tilanteissa tarjoaa opinto-ohjaaja Kaija Yrjänä. Ota rohkeasti yhteyttä p. 040 341 6435 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Opinkeuruun verkkosivut | facebook | instagram