Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Taiteen perusopetus

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Lue lisää musiikin ja tanssinopetuksesta musiikkiopiston verkkosivuilla

Keuruun kansalaisopisto järjestää lähinnä lapsille ja nuorille tarkoitettua kuvataiteen perusopetusta. Kansalaisopiston musiikinopetus tarjoaa sekä ryhmä- että yksilöopetusta kaikenikäisille myös haja-asutusalueella. Esimerkiksi viulun- tai pianonsoiton opiskelun aloittamiseen on kansalaisopistossa varsin matala kynnys.

Katso kuvataiteen perusopetuksesta lisätietoa kansalaisopiston verkkosivuilla

IK-opisto

IK-opisto (Iso Kirja -opisto) on kristillinen kansanopisto, joka tarjoaa viikonloppukursseja, raamattuopintoja, leirejä sekä tapahtumia Keuruulla.

IK-opistossa voi suorittaa kansanopistotasoisia tutkintoja tai kansainvälisesti yliopistotasoisiksi tutkinnoiksi katsottuja tutkintoja muun muassa Raamattuun sekä seurakunta-, nuoriso- ja lähetystyöhön liittyen.

IK-opiston verkkosivut