Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista:


Ajankohtaista

 • Musiikkiopiston opetukset jatkuvat tiistaina 7.1.2020 alkaen lukujärjestysten mukaisesti.

 • TÄYDENTÄVÄ OPPILASHAKU KEURUULLE JA MULTIALLE
  Vapaita oppilaspaikkoja 5-15 -vuotiaille, soittimena erityisesti piano, viulu tai kitara, voi olla vasta-alkaja. Erillistä pääsykoetta ei järjestetä, paikat täytetään 17.1. klo 15.00 mennessä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen p. 0400-355876 / Tiiu Tuominen (klo 10-14).

 • Musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen voi ilmoittautua kevääksi 2020. Tarkempi opetusaikataulu löytyy Musiikkileikkikoulu-sivuilta. Opettajana Anu Kosonen, paikka Kivikoulun uuden puolen musiikinluokka 259. Yksi maksuton tutustumiskerta, ilmoittautuminen toimistoon 040 178 4085

 • Tanssin opetukseen voi ilmoittauta kevääksi 2020 lastentanssiin (4-6 v.) sekä nyky- ja jazztanssin alkeisiin (yli 7 v.). Tarkempi opetusaikataulu löytyy Tanssinopetus-sivuilta. Opettajana Kati Törrö, paikka yhteiskoulun auditorio.
  Yksi maksuton tutustumiskerta, ilmoittautuminen toimistoon 040 178 4085

 • Musiikkiopiston löydät myös Facebookista; klikkaa logoa tuosta yläpuolelta tai https://www.facebook.com/lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto/
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.
 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.
 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..