Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 
Yli 20-vuotiaat aikuiset voivat hakea opiskelemaan musiikkiopiston Avoimelle osastolle.

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista


Ajankohtaista

 

 • Musiikkiopiston bändi aloittaa tiistaina 16.8 klo18.15-19.15 yläkoulun musiikinluokassa. Ilmoittautumiset suoraan Matiakselle tekstiviestinä tai sähköpostilla.+358400676701Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 • Keuruun musiikin perusteiden (1-3B) tunnit pidetään tänä lukuvuonna maanantaisin, aikataulu säilyy muuten samana. Petäjävedellä järjestetään musiikin perusteet 1 ja Yleinen musiikkitieto, joka on tarkoitettu mupe 2 ja 3B:n viime lukuvuonna suorittaneille.

 • Musiikkiopiston ryhmäopetukseen voi ilmoittautua syyslukukaudelle 2022:

  Tanssitunnit tiistaisin 13.9. alkaen
  , ilmoittautuminen musiikkiopiston toimistoon.  Alkeisbaletti (yli 7v.) 15.30, Nyky/jazztanssin alkeet (yli 7v.) 16.30, Lastentanssi (4-6v.) 17.30 sekä uutena  lajina Streetin alkeet yli 13v. klo 18.15-19.00. Uutena tanssinopettaja aloittaa Elina Julia Saarikoski. Yksi tutustumiskerta veloituksetta.

  Musiikkileikkikoulu ja vauvamuskarit
   torstaisin 25.8. alkaen, ilmoittautuminen musiikkiopiston toimistoon.  0-2 v. klo 16.00-16.30, 3-6 v. klo 17.00-17.45. Soitinvalmennus 6-7 v. (soittimina kantele ja ukulele) klo 18.00-18.45. Yksi tutustumiskerta veloituksetta.

 • Uusien oppilaiden jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista. Jonosta voidaan antaa oppilaspaikka myöhemmin lukuvuoden aikana kun niitä vapautuu. Toimistolta otetaan hakijaan yhteyttä elokuussa tai lukuvuoden 2022-23 aikana.
 • Samalla lomakkeella voi hakea sekä lasten ja nuorten perusopintoihin että aikuisten (yli 20v.) avoimeen osastoon.
 • Mahdollisista opetusjärjestelyjen muutoksista tiedotetaan musiikkiopiston nettisivuilla. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja opetusta järjestäessämme noudatamme annettuja ohjeita viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lähiopetuksissa pyrimme mahdollistamaan riittävät turvavälit ja tarvittaessa teemme nopeastikin muutoksia opetusjärjestelyihin. Toivomme, että oppilaat tulevat oppitunneille terveinä, huolehtien sekä omasta että yhteisestä hyvinvoinnista.  

 • Kaikkien uusien oppilaiden ensimmäinen vuosi on koevuosi,jonka jälkeen oppilaspaikka vakiintuu. 
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..