Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista


Ajankohtaista

 • Huomioitavaa Kimaran oppilaskonsertista 29.9.:
  Rajoitamme kaupungin ohjeen mukaisesti tilan henkilömäärän 50:en, eli konsertti on tarkoitettu ainoastaan esiintyville oppilaille, heidän opettajille ja säestäjille sekä yhdelle perheenjäsenelle. Pidämme salissa riittävät turvavälit (yksi tyhjä istuin väliä, vain perheenjäsenet istuvat vierekkäin), huolehdimme käsihygieniasta sekä käytämme kasvomaskeja. Tuothan oman maskin mukaan, musiikkiopisto ei ole hankkinut maskeja myyntiin. Tulethan paikalle vain jos olet aivan terve, eli pidetään huoli että pysymme kaikki terveinä!
 • Avoimen osaston oppilashaku
  Musiikkiopiston Avoin osasto on tarkoitettu aikuisille (yli 19-vuotiaille) oppilaille. Oppilaspaikkoja on klarinettiin tai saksofoniinselloon sekä viuluun. Aiempia soitto-opintoja ei edellytetä. Vapaat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja opinnot voi aloittaa heti.
  Ilmoittautumislomake,  lisätietoa puh. 0400 355 876 / Tiiu Tuominen.
 • Bändisoitto alkaa keskiviikkona 2.9. alkaen yhteiskoulun musiikinluokassa klo 18.15-19.15. Ilmoittautuminen suoraan ryhmän opettajalle Matias Kangasniemelle 0400 676701Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 • Lukuvuositiedote (pdf) on lähetetty syyskirjeen mukana koteihin
 • Tanssin opetus on alkanut ti 18.8. Yhteiskoulun auditoriossa
  Klo 15.30 Nyky- ja jazztanssin jatkava ryhmä, klo 16.30 Nyky- ja jazztanssin alkeet (yli 7-vuotiaille) ja 17.30-18.15 Lastentanssi (3-4 -vuotiaille).
 • Musiikkileikkikoulun opetus alkaa to 27.8. Kivikoulun uuden puolen musiikinluokassa 259.  Opetusaikataulut ja sisällöt
 • Mahdollisista opetusjärjestelyjen muutoksista tiedotetaan musiikkiopiston nettisivuilla. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja opetusta järjestäessämme noudatamme annettuja ohjeita viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lähiopetuksissa pyrimme mahdollistamaan riittävät turvavälit ja tarvittaessa teemme nopeastikin muutoksia opetusjärjestelyihin. Toivomme, että oppilaat tulevat oppitunneille terveinä, huolehtien sekä omasta että yhteisestä hyvinvoinnista.    Musiikkiopiston uusien oppilaiden jälki-ilmoittautuminen on avoinna nettisivuilla.
 • Oppilaspaikkoja on vapaana erityisesti puhaltimissa, jousisoittimissa sekä kitarassa. HUOM pianoon ja rumpuihin ei oteta jälki-ilmoittautumisia.
  Vaihtoehdot: viulu, sello,  sähköbasso, kitara, sähkökitara, huilu, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritoni ja tuuba.
  Paikat täytetään vapaisiin oppilaspaikkoihin ilmoittautumisjärjestyksessä
  Lisätietoa puh. 0400 355876 / Tiiu Tuominen

 • VARASIJOILLE päässeitä otetaan oppilaiksi sitä mukaa, kun oppilaspaikkoja vapautuu lukuvuoden aikana.
  Kaikkien uusien oppilaiden ensimmäinen vuosi on koevuosi,jonka jälkeen oppilaspaikka vakiintuu. 
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..