Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 
Yli 20-vuotiaat aikuiset voivat hakea opiskelemaan musiikkiopiston Avoimelle osastolle.

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista sekä Instagramista


Ajankohtaista 

 • Syystiedote ja lukukausimaksun alennuslomakkeet jaetaan 10.8. tai sen saa opettajalta ensimmäisellä soittotunnilla.
 • Opetus alkaa ma 14.8. alkaen, musiikkileikkikoulu ja soitinvalmennus to 24.8. alkaen.
 • Musiikinperusteiden ryhmien uudet aikataulut ja ryhmäjaot on nyt päivitetty nettisivuille, aikataulut löytyvät sekä Keuruun että Petäjäveden ryhmille.
 • Musiikkiopiston bändisoittoon ja lauluyhtyeeseen (UUTUUS) voi ilmoittautua suoraan opettajlle (Matias Kangasniemi/Bändi ja Ida Jokela/lauluyhtye). Molemmat ryhmät ovat avoinna kaikille oppilaille, ne kokoontuvat maanantaisin 14.8. alkaen ja ryhmät sisältyvät lukukausimaksuun.
  Lauluyhtye klo 17-17.45 ala-asteen kivikoulun musiikinluokka 259
  Bändisoitto klo 18-19 yläasteen musiikinluokka

 • Oppilaaksi ilmoittautuminen on edelleen avoinna jälki-ilmoittautujia varten.
  HUOM Rumpuihin ei enää oteta lisää jonottajia, mutta kaikkiin muihin instrumentteihin sisäänpääsy on edelleen mahdollinen!

 • Musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen voi ilmoittautua nettilomakkeella tai puhelimitse toimistoon. HUOM 31.8. alkaen vauvat ja taaperot toimivat omina ryhminä, vauvat 3-11 kk klo 15.45-16.15 js taaperot 1-2 v. klo 16.15-16.45.

 • Musiikkiopisto ei järjestä tanssinopetusta lukuvuonna 2023-24.
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..