Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista:


Ajankohtaista

 • Torstai 19.3.2020: Myös tanssi- ja muskariryhmille lähetään oma kotiharjoittelutehtävä ensi viikolle. Tarkistakaa että toimistolla on oikea yhteystieto (huoltajan s-postiosoite tarvitaan)
 • Tiistai 17.3.2020: Lähiopetus keskeytyy ajalle 18.3.-13.4. mutta kotiharjoittelu jatkuu. Opettajat laittavat viestiä joko oppilaalle tai tämän huoltajalle, millä tavalla antaa kotitehtäviä tai etäopetusta. Tarkistakaa että opettajilla ja toimistolla on oikeat yhteystiedot!
 • TI 17.3. Oppilaskonsertti Petäjäveden kirkossa on peruttu
  TI 31.3. Oppilaskonsertti Kimarassa on peruttu
 • Maanantai 16.03.2020: Koronatilanteen vuoksi musiikkiopiston ryhmäopetus keskeytyy toistaiseksi Keuruulla ja Petäjävedellä (Mupet, muskarit, tanssi, orkesterit). Henkilökohtainen opetus (soitto- ja laulutunnit, säestys) jatkuu niin kauan kuin koulut ovat toiminnassa.
 • Kiinnostaako yhteissoitto? Tervetuloa Musiikkiopiston bändiin!
  Musiikkiopiston bändi tarjoaa hauskan ja rennon ilmapiirin päästä osaksi bändisoittoa. Bändeissä soitetaan helposti omaksuttavia pop/rock-lauluja soittajien tason mukaan. Bändit muodostetaan soittajien taitotaso huomioiden eli ei haittaa vaikka olisit juuri aloittanut soitonopiskelun tai olet jo pidemmälle ehtinyt. Yhtyesoitto kuuluu osaksi soitonopiskelua ja on ensisijaisesti tarkoitettu bändisoittimille (laulu,kitara,basso,rummut, koskettimet), mutta myös muutkin kuten torvet ja jouset voivat osallistua opetukseen. Bändeihin voi osallistua myös sivusoittimella tai tulla kokeilemaan uusia soittimia. Yhtyeissä pääset kehittämään soittimen hallintaa, tutustumaan eri soittimien rooleihin bändissä, kehittämään ryhmätyöskentelytaitoja ja lisäksi saat hienon mahdollisuuden löytää uusia kavereita 
  Bändi harjoittelee 18.3 alkaen keskiviikkoisin klo 19 (60min) Keuruun yhteiskoulun musiikin luokassa. Tervetuloa mukaan! Koronatilanteen vuoksi ryhmä ei aloita toistaiseksi.
  Yhteydenotot ja ilmottautumiset:
  Matias Kangasniemi
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  Puh. 0400676701

 • Tammikuun täydentävässä oppilashaussa otettiin oppilaat kitaraan, pianoon sekä sähkökitaraan.  Jonossa olevia otetaan sisälle, mikäli paikkoja vapautuu soittimissa kevään aikana.  Jonossa otetaan huomioon sekä viime huhtikuussa että nyt tammikuussa paikkaa hakeneet. Seuraava oppilashaku avataan 20.4.-3.5.2020.

 • Musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen voi ilmoittautua kevääksi 2020. Tarkempi opetusaikataulu löytyy Musiikkileikkikoulu-sivuilta. Opettajana Anu Kosonen, paikka Kivikoulun uuden puolen musiikinluokka 259. Yksi maksuton tutustumiskerta, ilmoittautuminen toimistoon 040 178 4085

 • Tanssin opetukseen voi ilmoittauta kevääksi 2020 lastentanssiin (4-6 v.) sekä nyky- ja jazztanssin alkeisiin (yli 7 v.). Tarkempi opetusaikataulu löytyy Tanssinopetus-sivuilta. Opettajana Kati Törrö, paikka yhteiskoulun auditorio.
  Yksi maksuton tutustumiskerta, ilmoittautuminen toimistoon 040 178 4085

 • Musiikkiopiston löydät myös Facebookista; klikkaa logoa tuosta yläpuolelta tai https://www.facebook.com/lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto/
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.
 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.
 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..