Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 
Yli 20-vuotiaat aikuiset voivat hakea opiskelemaan musiikkiopiston Avoimelle osastolle.

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista sekä Instagramista


Ajankohtaista

 

 • Muskariin voi tulla mukaan myös kevätlukukauden alusta, ensimmäinen kerta on 12.1.2023. Ilmoittautuminen musiikkiopiston toimistoon puh. 040 178 4085. Lisätietoa https://www.keuruu.fi/vapaa-aika-ja-kulttuuri/musiikkiopisto/musiikkileikkikoulu
 • Uusien oppilaiden jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista. Jonosta voidaan antaa oppilaspaikka myöhemmin lukuvuoden aikana kun niitä vapautuu. Toimistolta otetaan hakijaan yhteyttä 2023 kevätlukukauden alussa.
  Samalla lomakkeella voi hakea sekä lasten ja nuorten perusopintoihin että aikuisten (yli 20v.) avoimeen osastoon.
 • Tanssinopetus ei jatku tänä lukuvuonna ryhmien liian pienien ilmoittautumismäärien takia. 
 • Kevätlukukauden ensimmäiset oppilaskonsertit:
  Ti 31.1. klo 18.30 Kulttuuritalo Kimara
  Ti 14.2. klo 14.00 Lehtiniemen sali
  Ti 14.2. klo 15-18 Keuruun kirjasto "Helmihelinät"
  Ti 21.2. klo 18:30 Kulttuuritalo Kimara

 • Kaikkien uusien oppilaiden ensimmäinen vuosi on koevuosi,jonka jälkeen oppilaspaikka vakiintuu. 
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..