Siirry sisältöön
Keuruu - etusivu
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 
Yli 20-vuotiaat aikuiset voivat hakea opiskelemaan musiikkiopiston Avoimelle osastolle.

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista sekä Instagramista


14

Ajankohtaista 

 • Toimisto jää kesälomalle 20.6.-28.7. väliseksi ajaksi.
 • Opetus käynnistyy torstaina 8.8. tuntien sopimisella klo 16-17 Keuruun ala-asteen kivikoululla ja klo 18-19 Petäjäveden kirkonkylän koululla. Opetus alkaa perjantaina 9.8. alkaen.

 • Kevään oppilasvalinnat tehdään 22.4.-5.5. välisenä aikana ilmoittautuneista. Lomake jää vielä nettisivuille auki jälki-ilmoittautumisia varten, mikäli paikkoja jää joihinkin soittimiin täyttämättä vielä syyslukukauden alussa. Hakijat laitetaan jonoon ilmoittautumisjärjestyksessä. Valituille ilmoitetaan valinnasta kirjeitse viikolla 21.

 • Musiikkileikkikouluun ja soitinvalmennukseen voi ilmoittautua nettilomakkeella tai puhelimitse toimistoon. Ryhmät aloittavat 22.8. tutustumiskerralla.

 • Musiikkiopisto järjestää tanssinopetusta tulevana lukuvuotena, lisätietoa ryhmistä ja aikatauluista.. Ryhmään ilmoittautuminen nettilomakkeella tai puhelimitse toimistoon. Ryhmät aloittavat13.8.  tutustumiskerralla.
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..