Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 
Yli 20-vuotiaat aikuiset voivat hakea opiskelemaan musiikkiopiston Avoimelle osastolle.

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista


Ajankohtaista

 • Musiikkiopiston toimisto on lomalla 24.6.-1.8.2021.
  Tunnit sovitaan ke 11.8. klo 16 Keuruulla ala-asteen kivikoululla sekä klo 18 Petäjäveden kirkonkylän koululla. Opetus käynnistyy to 12.8. alkaen.

 • Onnittelut lukuvuoden aikana musiikkiopiston laajan oppimäärän perusopintojen päättötodistuksen suorittaneille oppilaille:
  Lotta Hetekorpi (instrumentti huilu, kotipaikka Keuruu)
  Milla Kokkinen (huilu, Petäjävesi)
  Alina Papinaho (huilu, Keuruu)
  Matilda Perämäki (piano, Petäjävesi)
  Kaisa Saarimäki (klarinetti, Keuruu)
  Lisäksi musiikkiopiston laajan oppimäärän syventävien opintojen
  päättötodistuksen suoritti Yvette Nzeza (viulu, Keuruu). Paljon onnea!

 • Keuruun päätöskonsertti ei ole yleisötilaisuus vaan oppilaiden esitykset striimataan 25.5. klo 18.00 Suur-Keuruu -lehden toimesta nettiin. Video löytyy täältä: https://www.suurkeuruu.fi/elamanmeno/art-2000008000120.html Tallenne on jälkikäteen katsottavissa vain tilaajatunnuksella.

 • Petäjäveden päätöskonsertti videoitiin 20.5. Konserttilinkki jaetaan oppilaiden huoltajien sähköpostiin, kun videon editointi on valmis.

 • Uusien oppilaiden jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista. Samalla lomakkeella voi ilmoittautua sekä lasten ja nuorten perusasteen opetukseen että aikuisten Avoimen osaston opetukseen. 
 • Oppilaita otetaan seuraaviin instrumentteihin:  viulu, sello, kontrabasso, sähköbasso, kitara, sähkökitara, huilu, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritoni, tuuba, rummut sekä laulu (huom. laulu vain yli 12-vuotiaille).
  Pianoon ei oteta lisää ilmoittautujia jonoon.
 • Musiikkiopiston opettajien soitinesittelyvideot löytyvät musiikkiopiston Facebook-sivuilta, videot kansiosta
 • Mahdollisista opetusjärjestelyjen muutoksista tiedotetaan musiikkiopiston nettisivuilla. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja opetusta järjestäessämme noudatamme annettuja ohjeita viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lähiopetuksissa pyrimme mahdollistamaan riittävät turvavälit ja tarvittaessa teemme nopeastikin muutoksia opetusjärjestelyihin. Toivomme, että oppilaat tulevat oppitunneille terveinä, huolehtien sekä omasta että yhteisestä hyvinvoinnista.   • Kaikkien uusien oppilaiden ensimmäinen vuosi on koevuosi,jonka jälkeen oppilaspaikka vakiintuu. 
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..