Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista


Ajankohtaista

 • Toimisto on kesälomalla 19.6.-24.7. 

 • Lukuvuosi käynnistyy tuntien sopimisella keskiviikkona 12.8. seuraavasti:
  Keuruun ala-asteen kivikoulun sali klo 16-17
  Petäjäveden kirkonkylän koulu klo 18-19
  Opetus käynnistyy torstaina 13.8.
   
 • Perusopintojen päättötodistuksen saivat tänä keväänä seuraavat oppilaat:
  Alanko Sofia (viulu, Petäjävesi)
  Pihlajamäki Lyydia (piano, sivuaine kitara, Petäjävesi)
  Toivola Elias (piano, Keuruu)
  Paljon onnea!

 • 25.5.2020 valitut oppilaat

  Keuruu:
  Heikka Hemmo (rummut)
  Jokela Aarni (trumpetti)
  Lappalainen Inkeri (piano)
  Onni Aleksanteri (piano)
  Paananen Reetta (sähkökitara)
  Paananen Ruusa (piano)
  Sinkko Aaro (kitara)
  Tamsi Elina (piano)
  Teiskonen Tatu (piano)
  Toivola Sanni (laulu)
  Voronov Saveli (piano)
  Sekä yksi hakija jonka nimeä ei saanut julkaista
  (jonossa 4 hakijaa)

Petäjävesi:
Jokio Seela (viulu)
Jylhä Liina-Maija (viulu)
Seeland Anni (rummut)
(jonossa 8 hakijaa)

Multia:
Heikkinen Jaakko (rummut)
Särkinen Luka (rummut)

VARASIJOILLE päässeitä otetaan oppilaiksi sitä mukaa, kun oppilaspaikkoja vapautuu kesän tai ensi lukuvuoden aikana. Jälki-ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan, ei kuitenkaan pianoon tai rumpuihin.

Kaikkien uusien oppilaiden ensimmäinen vuosi on koevuosi,jonka jälkeen oppilaspaikka vakiintuu. Musiikkiopiston lukukausi alkaa tuntien sopimisella keskiviikkona 12.8. jonka jälkeen opetus käynnistyy torstaina 13.8. alkaen.

 

 • Ilmoittautuminen musiikkiopiston oppilaaksi (5-18 vuotiaille) jatkuu

Musiikkiopiston uusien oppilaiden jälki-ilmoittautuminen on avoinna nettisivuilla.

Oppilaspaikkoja on vapaana erityisesti puhaltimissa, jousisoittimissa sekä kitarassa. HUOM pianoon ja rumpuihin ei oteta jälki-ilmoittautumisia.

Vaihtoehdot: viulu, sello, kontrabasso, sähköbasso, kitara, sähkökitara, huilu, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritoni, tuuba sekä laulu (yli 15-vuotiaille). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä 10.8. mennessä, jonka jälkeen opetus alkaa 13.8. alkaen.

Lisätietoa opinnoista musiikkiopiston nettisivuilta, Facebookista @lantisenkeskisuomenmusiikkiopisto sekä puh. 0400 355876 / Tiiu Tuominen.

 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..