Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa

Osallistu ja vaikuta Keuruun tulevaan kaupunkistrategiaan! Osallistumaan pääset tästä vastaamalla avoimeen verkkokyselyyn ke 26.1. klo 12 mennessä.
Vastanneiden kesken arvotaan Keuruun kaupungin toimesta kaksi (2) 50 €:n lahjakorttia Keuruun Megamarkettiin.

Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 
Yli 20-vuotiaat aikuiset voivat hakea opiskelemaan musiikkiopiston Avoimelle osastolle.

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista


Ajankohtaista

 • Musiikkiopisto täyttää 2021-2022 lukuvuonna 30 vuotta, tervetuloa aloittamaan musiikki- ja tanssiopintoja kevätkaudella 10.1.2022 alkaen. Lasten ja nuorten taiteen perusopetus jatkuu lähiopetuksena, kunnes tulee muita määräyksiä. 
 • Jousisoitintapahtuma (29.-30.1.) siirretään myöhempään ajankohtaan, seuraamme tilannetta ja ilmoitamme uuden ajankohdan kun tapahtuman järjestäminen on mahdollista.

  Musiikkiopiston ryhmäopetukseen voi ilmoittautua myös kevätlukukaudelle 2022:

 • Tanssitunnit tiistaisin 11.1. alkaen, ilmoittautuminen musiikkiopiston toimistoon.  Alkeisbaletti (yli 7v.) 15.30, Nyky/jazztanssin alkeet (yli 7v.) 16.30 ja Lastentanssi (4-6v.) 17.30-18.15.  Yksi tutustumiskerta veloituksetta.
 • Musiikkileikkikoulu ja vauvamuskarit torstaisin 13.1. alkaen, ilmoittautuminen musiikkiopiston toimistoon.  0-2 v. klo 16.00-16.30 ja 3-6 v. 17.00-17.45. Yksi tutustumiskerta veloituksetta.

 • Uusien oppilaiden jälki-ilmoittautuminen on avoinna myös kevätlukukaudelle 2022. Samalla lomakkeella voi ilmoittautua sekä lasten ja nuorten perusasteen opetukseen että aikuisten Avoimen osaston opetukseen.  Ilmoittautumislomake uusille oppilaille
 • Oppilaspaikkoja vapaana erityisesti huiluun ja viuluun, muihin soittimiin voi myös ilmoittautua ja hakijaan otetaan yhteyttä mikäli oppilaspaikka vapautuu. HUOM Rumpuihin ja kitaraan ei oteta lisää oppilaita.  Jousi- ja puhallinsoittimia voi vuokrata musiikkiopistolta.
  Täydentävä haku seuraaviin instrumentteihin: huilu, viulu, piano, sello, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritoni ja tuuba. 
 • Mahdollisista opetusjärjestelyjen muutoksista tiedotetaan musiikkiopiston nettisivuilla. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja opetusta järjestäessämme noudatamme annettuja ohjeita viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lähiopetuksissa pyrimme mahdollistamaan riittävät turvavälit ja tarvittaessa teemme nopeastikin muutoksia opetusjärjestelyihin. Toivomme, että oppilaat tulevat oppitunneille terveinä, huolehtien sekä omasta että yhteisestä hyvinvoinnista.   • Kaikkien uusien oppilaiden ensimmäinen vuosi on koevuosi,jonka jälkeen oppilaspaikka vakiintuu. 
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..