Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Läntisen Keski-Suomen musiikkiopisto on Keuruun kaupungin ylläpitämä taiteen perusopetuslain mukaista tavoitteellista musiikin- ja tanssinopetusta antava oppilaitos, jossa voivat opiskella noin 6 - 20-vuotiaat lapset ja nuoret. Musiikkileikkikoulussa ja lastentanssissa voi opiskella myös alle kouluikäisenä. 

Keuruun lisäksi musiikkiopiston toimialueeseen kuuluvat Multia ja Petäjävesi.

Musiikkiopisto löytyy myös Facebookista


Ajankohtaista

 • Ti 9.2. Kimaran oppilaskonsertti siirretään myöhempään ajankohtaan. Helmihelinät-oppilaskonsertteja (ti 23.2.) ei viedä tänä vuonna Lehtiniemeen, kirjastoon tai kahviloihin. 
 • Lukukausi käynnistyy torstaina 7.1.lähiopetuksena, tunnit jatkuvat syksyn lukujärjestysten mukaisesti. 
 • Musiikkileikkikouluun voi ilmoittautua kevätlukukaudelle, yksi tutustumiskäynti veloituksetta. Ilmoittautuminen puh 040 178 4085 (toimisto).
  Tunnit torstaisin kivikoulun musiikinluokassa 259 klo 15.15-15.45 0-2 -vuotiaat (aikuisen kanssa) ja 16.15-17.00 3-5 -vuotiaat.
 • Tanssinopetus jatkuu tiistaina 12.1. yhteiskoulun auditoriossa, syksyn lukujärjestyksen mukaisesti.
 • Lukuvuositiedote (pdf) 
 • Mahdollisista opetusjärjestelyjen muutoksista tiedotetaan musiikkiopiston nettisivuilla. Seuraamme tarkasti koronavirustilannetta ja opetusta järjestäessämme noudatamme annettuja ohjeita viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lähiopetuksissa pyrimme mahdollistamaan riittävät turvavälit ja tarvittaessa teemme nopeastikin muutoksia opetusjärjestelyihin. Toivomme, että oppilaat tulevat oppitunneille terveinä, huolehtien sekä omasta että yhteisestä hyvinvoinnista.    Musiikkiopiston uusien oppilaiden jälki-ilmoittautuminen on avoinna nettisivuilla.
 • Oppilaspaikkoja on vapaana erityisesti puhaltimissa, jousisoittimissa sekä kitarassa. HUOM pianoon ja rumpuihin ei oteta jälki-ilmoittautumisia.
  Vaihtoehdot: viulu, sello,  sähköbasso, kitara, sähkökitara, huilu, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritoni ja tuuba.
  Paikat täytetään vapaisiin oppilaspaikkoihin ilmoittautumisjärjestyksessä
  Lisätietoa puh. 0400 355876 / Tiiu Tuominen

 • VARASIJOILLE päässeitä otetaan oppilaiksi sitä mukaa, kun oppilaspaikkoja vapautuu lukuvuoden aikana.
  Kaikkien uusien oppilaiden ensimmäinen vuosi on koevuosi,jonka jälkeen oppilaspaikka vakiintuu. 
 • Keuruun ala-asteen kivikoulu on KENGÄTÖN KOULU eikä koulussa kukaan saa liikkua ulkokengillä. Kengät on jätettävä eteiseen. Sääntö koskee myös koulun iltakäyttäjiä, niin musiikkiopiston oppilaita, opettajia kuin lasten saattajiakin. Näin pidämme uuden koulun sisäilman puhtaana ja säästämme siivoajien työtä.

 • AJO- JA PYSÄKÖINTUOHJEET KEURUUN KOULUMÄELLÄ:
  Kivikoulun ja yhteiskoulun koulupihalle ei saa ajaa eikä pysäköidä koskaan. Kivikoulun pysäköntialue ja varatut paikat ovat asiakkaiden käytttävinä klo 15 alkaen.
  Yhteiskoulun pysäköintialueet samoin käytettävinä kouluajan jälkeen. Ajo yhteiskoulun taka-osan pysäköintialueelle tapahtuu Jyväaitantien kautta.
  Aurinkolinnan pysäköintialueelle ei saa pysäköidä "päiväkodin ruuhka-aikaan" klo 16-17. Kimaran asiakaspaikat on varattu Kimaran käyttäjille.

 • Opistosihteeri Päivi Tastula on kansalais- ja musiikkiopiston yhteinen työntekijä, jonka työhuone sijaitsee heti opistojen ulko-oven vieressä. Päiviin voitte ottaa yhteyttä mm. oppilasrekisteri- sekä laskutusasioissa. Mikäli oppilas ei jatka opintojaan ryhmässä tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, on siitä välittömästi ilmoitettava toimistolle, puh 040 178 4085 (parhaiten klo 9 - 15) tai emailitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..