Siirry sisältöön
Muuta tekstin kokoa
Muuta tekstin kokoa

Julkishallinnossa käsiteltävät asiat on mahdollista saada vireille tai käsiteltäväksi myös sähköpostin välityksellä. (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).

Ota yhteyttä sähköpostilla

Kaupungin viralliseen sähköpostiosoitteeseen saapunut sähköposti otetaan vastaan kaupungintalon asiointipisteessä, josta asia siirretään käsiteltäväksi tai valmisteltavaksi asiaa hoitavalle viranhaltijalle.

Kaupungin virallinen sähköpostiosoite on: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaupungin viranhaltijoiden ja työntekijöiden suorat sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)keuruu.fi

Muistathan, että sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla. Jos asiasi on siis kiireellinen ja erittäin tärkeä, varmista vielä, että viestisi on vastaanotettu.

Lähetä suojattu sähköposti:

Voit lähettää Keuruun kaupungille suojatun sähköpostin kautta henkilötietoja, muita luottamuksellisia tai arkaluonteisia tietoja tai niitä sisältäviä liitteitä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi henkilötunnus, pankkitilinumero tai terveydentilaa koskevat tiedot.

Asioi sähköisesti

Lupapiste.fi

Hae rakentamisen lupia ja hoida niihin liittyvä viranomaisasiointi sähköisesti.

Varhaiskasvatuksen eAsiointi

eAsioinnista löydät seuraavat varhaiskasvatuksen sähköiset lomakkeet:

  • Varhaiskasvatushakemus
  • Esiopetukseen ilmoittautuminen
  • Sähköiset päätökset
  • Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen

Kuntalaisaloite.fi

Tee kaupungille kuntalaisaloite verkossa, joko Kuntalaisaloite.fi -palvelun kautta tai kaupungin kotisivuilta löytyvällä sähköisellä kuntalaisaloitelomakkeella.

Kirjastopalvelut

Kansalaisopistoon ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kansalaisopiston kursseille sähköisen palvelun kautta

Vesimittarilukeman ilmoittaminen ja kulutuksen seuranta Kulutus-Web -palvelussa

Voit ilmoittaa kiinteistösi vesimittarin lukeman Keuruun Vedelle sähköisen palvelun kautta. Kulutus-Web -palvelussa voit myös seurata veden kulutustasi (kuutio- ja euromäärät) ja saat ennusteen loppuvuodelle. Linkin palvelun käyttöohjeeseen löydät Keuruun Veden sivuilta.

Kaupungin tilojen varaaminen

Voit varata kaupungin tiloja (esim. liikuntasalit, kentät, kokoustilat) Julius varausjärjestelmän kautta. Sieltä näet myös eri tilojen vapaat ajat. Kulttuuritalo Kimaran voit varata tällä erillisellä sähköisellä lomakkeella.

Tee palvelupyyntö Keuruun Vuokra-asuntojen huoneistoon

Asukkailla on mahdollisuus tehdä kiinteistönhoitoon palvelupyyntö sähköisen palvelun kautta. Tämä koskee ainoastaan EI-KIIREELLISIÄ huoltopalveluita.

Tee palvelupyyntö kaupungin omistamiin muihin kiinteistöihin

Voit tehdä kaupungin omistamista kiinteistöistä palvelupyynnön sähköisen palvelun kautta, kun kyse on ei-kiireellisistä huoltopalveluista.

Anna palautetta

Anna kaupungille palautetta sähköisellä lomakkeella.

Tee tietopyyntö

Lähetä kaupungille pyyntö saada tietoa viranomaisen asiakirjoista sähköisellä tietopyyntölomakkeella.